Πως να αναγνωρισετε ενα Samsung Galaxy S4 μαϊμού

Πως να αναγνωρισετε ενα Samsung Galaxy S4 μαϊμούΓια απομιμήσεις του προηγούμενου μοντέλου Samsung Galaxy στην ελληνική αγορά κάνει λόγο η Samsung Electronics Ελλάς. Η εταιρεία υποδεικνύει σε τι διαφέρουν εξωτερικά οι περισσότερες απομιμήσεις που εντοπίστηκαν στην Ελλάδα από το αυθεντικό Samsung Galaxy S4. Ωστόσο, για να κάνετε τον έλεγχο θα πρέπει να έχετε το smartphone στα χέρια σας χωρίς την συσκευασία του, χάρακα και ζυγαριά καθώς και να έχετε πιάσει στα χέρια σας το γνήσιο S4.

Πως να αναγνωρισετε ενα Samsung Galaxy S4 μαϊμού

 

H Samsung Electronics Ελλάς διακρίνει ότι τα ψεύτικα S4 έχουν μικρότερο μέγεθος οθόνης, δεν έχουν το ίδιο βάρος και πάχος και η ποιότητα κατασκευής τα προδίδει. Το μόνο ίσως στοιχείο που μπορεί μονομιάς να αποκαλύψει ότι δεν πρόκειται για το αυθεντικό προϊόν της νοτιοκορεάτικης εταιρείας είναι η εξωτερική κεραία σύνδεσης: το αυθεντικό Samsung Galaxy S4 διαθέτει στην πίσω εσωτερική όψη και βγάζοντας την μπαταρία, μια εξωτερική κεραία σύνδεσης την οποία δεν έχουν οι απομιμήσεις.

Συνήθως, οι χρήστες διαπιστώνουν ότι έχουν πέσει θύματα απάτης όταν το τηλέφωνό τους χρειαστεί επισκευή. Στα εξουσιοδοτημένα κέντρα υποστήριξης, οι υπεύθυνοι θα μπορέσουν να διακρίνουν από τον μοναδικό αριθμό της συσκευής (το ΙΜΕΙ) και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία εάν πρόκειται για συσκευή-μαϊμού, το γεγονός θα καταγραφεί, αλλά η συσκευή δεν θα γίνει δεκτή για επισκευή.

Τέλος, η εταιρεία σημειώνει πως αρκετές απομιμήσεις μπορεί να μην φέρουν ενδείξεις όπως το «CE», «IMEI», «Serial Number» ή τα στοιχεία υπευθύνου εισαγωγής επί της συσκευασίας. Από την άλλη, αυτές οι ενδείξεις δεν είναι αρκετές για να επιβεβαιώσουν την αυθεντικότητα του προϊόντος ακόμα κι αν υπάρχουν.

Η εταιρεία δηλώνει πως «λαμβάνει όλα τα νόμιμα μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου».

Σε κάθε περίπτωση, η εξυπηρέτηση πελατών της Samsung Electronics Ελλάς απαντά στα παρακάτω τηλέφωνα: από σταθερό: 80111-SAMSUNG (80111 7267864), αστική χρέωση και από κινητό: 210 6897691 Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 18:00 & Σάββατο 09:00-15:00.

Πηγή: in.gr

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.