Πως να απενεργοποιηστε την αυτοματη πληρωμη στο Paypal; ( Η λυση)

Πως να απενεργοποιηστε την αυτοματη πληρωμη στο Paypal; ( Η λυση)Οι περισσότερες συναλλαγές στο διαδίκτυο χρησιμοποιούν την πιο δημοφιλή πληρωμή μέσω PayPal. Η PayPal προσφέρει διάφορες μεθόδους για τον πωλητή, αλλά και για τον αγοραστή. Και μία από αυτές τις μεθόδους είναι οι αυτόματες συναλλαγές, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για σας να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας. Με αυτό τον τρόπο οι πληρωμές γίνονται αυτόματα για διάφορες υπηρεσίες που έχετε συμφωνήσει να γίνουν.

Πως να απενεργοποιηστε την αυτοματη πληρωμη στο Paypal; ( Η λυση)

Και εδώ αναφέρουμε ότι ορισμένες εταιρείες , ιστοσελίδες ή υπηρεσία δεν σου δίνουν την δικαίωμα να έχετε αυτό που θέλετε χωρείς να ενεργοποιηθείτε των αυτόματων πληρωμών, έτσι αναγκάζουν τους πελάτες να χρεωθούν αυτόματα κάθε μήνα ή κάθε φορά που ο πωλητής το ζήτα. Εδώ σημειώνουμε ότι δεν είναι πάντα κακό η αυτόματες συναλλαγές, αυτή είναι μια διευκολύνσεις εάν βέβαια τον θέλετε και εσείς, με σε αυτό το άρθρο μιλάμε για την αρνητική πλευρά. Το καλό είναι ότι εάν είστε εγγραμμένος ή μέλος οποιαδήποτε υπηρεσίας η οποία δέχεται πληρωμές από το παγπαλ οι πληρωμές στις υπηρεσίες αυτές γίνονται αυτομάτως χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάτι.

Μα τι γίνετε αν εσείς δεν θέλετε να είστε πια συνδρομητής της εν λόγο υπηρεσίας; Μην ανησυχείτε διότι εσείς η ήδη είστε άρχοντα της τσέπη σας. Έτσι λοιπόν, κάθε είδους συνδρομή μπορείτε να την σταματήσετε οπότε θέλετε και σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω πώς. Οι εικόνες μπορούν να σας δήξουν καλύτερα πώς να ακυρώσετε ή να απενεργοποιήσετε την αυτόματη πληρωμή μέσω του PayPal.
Πρώτα πρώτα κάνετε Login στο λογαριασμό σας στην PalPal.

 

Στην συνεχεία πάμε στο My Money και στα δεξιά στο τέλος που γραφή My preapproved payments Manage the automatic payments, subscriptions, and installment plan payments I send to merchants. κάνουμε κλικ στο Update.

Στην συνεχεία όπως δείχνει και στην παρακάτω εικόνα διαλέγετε την υπηρεσία που επιθυμείτε να την σταματήσετε ή να την απενεργοποιείτε.

Αφού έχετε επιλέξει αυτή που θέλετε πατάτε Cancel.

Θα σας πετάγεται ένα παράθυρο σαν παρακάτω που σας λέει εάν είστε σίγουρη πατήστε Yes.

Αυτό ήτανε, τώρα να μείνετε ήσυχη διότι δεν πρόκειται να πληρώσετε τίποτα χωρίς την αδεία σας. Αν έχετε καμία ερώτηση ή κάτι άλλο σχολιάσατε παρακάτω. / Greek Nea

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of