Πως να εγκαταστησω ενα προγραμμα βημα προς βημα και βιντεο

Πως να εγκαταστησω ενα προγραμμα βημα προς βημα και βιντεοΠως να εγκαταστησω ενα προγραμμα βημα προς βημα και βιντεο Έχετε αναρωτηθεί καμία φόρα πως να κάνετε την εγκατάσταση μιας εφαρμογής; Πρέπει να αποδεχόμαστε ότι όλοι έχουμε δυσκολευτεί στην άρχει όχι μόνο για να εγκαταστήσουμε μια εφαρμογή άλλα και με το πώς να κλείσουμε τον υπολογιστή. Για αυτό μπορεί και να γελάσετε όταν θα το διαβάσετε αυτό το άρθρο, αλλά όχι μόνο εσείς που είστε προχωρημένη τώρα αλλά και εσείς που δεν ξέρετε και θα το διαβάσετε ή αν θα δείτε το βίντεο μετά από μερικά χρόνια.     

Πως να εγκαταστησω ενα προγραμμα βημα προς βημα και βιντεο

Για να κάνετε εγκατάσταση μια εφαρμογή στο υπολογιστή ή στο λαπτόπ που τρέχουν Windows λειτουργικό σύστημα υπάρχουν τουλάχιστον δύο τρόποι: 1η είναι διπλό κλικ με τα αριστερό κουμπί του ποντικιού ή 2η είναι με ένα κλικ με το δεξή κουμπί του ποντικιού και μετά ένα κλικ με το δεξή στο Open ή Άνοιγμα αν το έχετε στα Ελληνικά το λειτουργικό σας σύστημα. Συνήθως κάθε εφαρμογή πριν να ξεκινήσει την εγκατάσταση θέλει δύο φόρες επιβεβαίωση, όπως θα το δείτε και στο ακολουθείτο βίντεο.

Όλες η εφαρμογές έχουνε όροι χρήσης, λόγο νόμου, μα που κάνεις δεν τα διαβάζει ποτέ, πάντως σε ορισμένα εφαρμογές οι όροι χρήσης είναι προ επιλεγμένο, ενώ σε άλλα για να γίνει η εγκατάσταση θα πρέπει να το τσεκάρετε ή κάνετε κλικ με το αριστερό κουμπί του ποντικιού, και μετά κάνετε κλικ με το αριστερό κουμπί του ποντικιού. Και εδώ σημειώνουμε ότι το αριστερό κουμπί του ποντικιού χρησιμοποιείται πιο πολύ από όλα τα άλλα κουμπιά στον υπολογιστή.

Αυτού έχετε κάνει κλικ ή έχετε τσεκάρει τα όροι χρήσης κάνετε κλικ με το αριστερό του ποντικού στο εγκατάσταση ή στο Run αν είναι στα αγγλικά. Μετά περιμένετε μέχρι η εφαρμογή να ολοκλήρωση την εγκατάστασή της. Και στο τέλος πατήσετε OK ή τέλος ανάλογα με την εφαρμογή. Για περισσότερα δείτε  το βίντεο παρακάτω.


Με πιο απλό τρόπο δεν ξέρω πως να το σας εξηγήσω, παντός αν δυσκολεύεστε μη διστάζετε να ρωτήσετε και αν σας φάνηκε χρήσιμο το «Πως να εγκαταστησω ενα προγραμμα βημα προς βημα και βιντεο» αφήστε το σχόλιο σας.

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of