Πόσο κοστίζουν τα ύλη του iPhone 6S;

iPhone-6s-teardown-2 Πόσο κοστίζουν τα ύλη του iPhone 6S; Έχετε αναρωτηθεί καμιά φορά; Εκτίμηση σχετικά με την αξία των επιμέρους υλικών που συνθέτουν το iPhone 6s, καταλήγει ότι συνολικά κοστίζουν στην Apple, 245 δολάρια Αμερικής. Πρόκειται για την έκδοση με τα 64GB ενσωματωμένη μνήμη η οποία και πωλείται στον τελικό καταναλωτή περίπου 849 ευρώ.

Πόσο κοστίζουν τα ύλη του iPhone 6S;

Το συνολικό κόστος των υλικών του προηγούμενο μοντέλου iPhone 6 64GB ήταν περίπου 16.50 δολάρια πιο χαμηλό από το νέο iPhone 6S. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κάποιος τώρα θα αγοράσει τα εξαρτήματα και και έτσι λοιπόν να φτιάξει το δικό του iPhone 6S.
6 versus 6S BOM

Επίσης θα πρέπει να βάλετε στην εξίσωση της τελικής τιμής, το κόστος έρευνας και ανάπτυξης, marketing αλλά και του κέρδους που θέλει να έχει και η ίδια η Apple. Μάλιστα με τις πρόσφατες ανακοίνωσε ότι τις πρώτες 3 μέρες πούλησε 13 εκ. iPhone 6s και iPhone 6s Plus. /Geeek-Nea

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of