Τα 5 καλυτερα δωρεαν αναγνωστες epub

Τα 5 καλυτερα δωρεαν αναγνωστες epubΤα 5 καλυτερα δωρεαν αναγνωστες epub Όταν έχουμε αγοράζει ένα καινούριο συσκευή ή θέλουμε να δοκιμάσουμε μια νέα τεχνολογία το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι: ανοίγουμε τον κατάλογο και το διαβάζουμε για να το χρησιμοποιούμε καλύτερα και να μη κάνουμε λάθη, μα και να μη χάνουμε τσάμπα πολύτιμο χρόνο. Αυτό γίνετε ώμος όταν υπάρχει ένα κατάλογο, μα τι γίνετε όταν δεν υπάρχει ένα κατάλογο; Τότε ρωτάμε και ψάχνουμε για να μάθουμε. Και εμείς κάτσαμε μια νύχτα και το ξενυχτήσαμε (κυριολεκτικά λέμε τώρα) για να βρούμε το καλύτερο EPUB ανάγνωσης για το σμάρτφον ή τάμπλετ σας.

Τα 5 καλυτερα δωρεαν αναγνωστες epub

 

Δοκίμασα σχεδόν τα πάντα, περισσότερα από 70-80 εφαρμογές για ανάγνωσης αρχεία EPUB. Και σε πολλές και πολλές δοκιμασίες συντάξαμε μια λίστα με τα καλύτερα 5 εφαρμογές που διαβάζουν τα eBooks ή αλλιώς τα αρχεία Epub. Η λίστα αρχίζει από το καλούτσικο στο καλύτερο epub αναγωγής. Και όλες η εφαρμογές προσφέρονται δωρεάν.

PagePlace Reader - Τα καλυτερα 5 δωρεαν αναγνωστες epub
PagePlace Reader

5.) PagePlace Reader
Μια εντελώς νέα εμπειρία στο eReading με την PagePlace Reader! Τώρα με ένα σημαντικά βελτιωμένο σύνολο των λειτουργιών. Από τώρα και στο εξής, δεν χρησιμοποιούν μόνο PagePlace Reader σας για να δείτε πριν να αγοράσετε ePublications, αλλά επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε και να δείτε τα δικά σας έγγραφα και eBooks σε EPUB ή PDF. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια γκάμα των προϊόντων πάνω από 260.000 eBooks, ePapers και emagazines στο www.pageplace.de / en. Μα μειονέκτημα που έχει αυτή εφαρμογή είναι ότι ο χρήστης πρέπει να κάνη μια εγγραφή για να έχει πρόσβαση και στα 260.000 eBooks που υπόσχεστε ο δημιουργός της εφαρμογής.

4.) EBook Reader

EBook Reader & EPUB Reader - Τα 5 καλυτερα δωρεαν αναγνωστες epub
EBook Reader & EPUB Reader

Το EBook Reader είναι ένα γρήγορο και άκρως προσαρμόσιμη εφαρμογή για ανάγνωση εγγράφων για όλες τη συσκευές που τρέχουν Android OS. Το EBook Reader σας βοηθά να έχετε εύκολα πρόσβαση και να διαχειριστείτε όλες τα ebooks σας.
Μορφές υποστηρίζεις:
Includes a browser/downloader for network e-book catalogs/stores.
– Several popular English, French, Russian, Chinese and Polish libraries are included.
– Custom OPDS catalogs are supported.
– Alternatively you can download books manually and put them into /sdcard/Books catalog on your device.
– Can use external TrueType/OpenType fonts.
– Text highlighting
– Book marks
– Day/Night read mode
– Search text
– Screen orientation control
– Zoom in and Zoom out
– Reading page Navigate
– Text settings
– Colors and wallpapers settings
– Dictionary settings
– eBooks search

3.) NeoSoar eBooks

NeoSoar eBooks PDF&ePub reader  - Τα καλυτερα 5 δωρεαν αναγνωστες epub
NeoSoar eBooks PDF&ePub reader

To NeoSoar eBooks είναι ένα ισχυρό PDF και ePub αναγνώστη, δεν χρειάζεται να συνδεθείτε ή να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο για να το χρησιμοποιήσετε, μπορεί να εισάγετε οποιοδήποτε αγαπημένο σας eBook στο Internet, να κατεβάσετε το αρχείου PDF και ePub. Το NeoSoar eBooks σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξτε το κείμενο και να αναζητήσετε άμεσα στο λεξικό, έχει και multi-γλώσσα της μετάφρασης για να μεταφέρεστε ολόκληρη την πρόταση, επίσης εύκολη αναζήτηση στο διαδικτύου και στο Wikipedia, τα αποτελέσματα μπορείτε να τα προσθέσετε στο σημείωμα άμεσα με ένα κλικ, δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε ή κάνετε copy-paste. Το NeoSoar eBooks υποστήριξη και το Adobe DRM.
Μορφές υποστηρίζεις:
PDF
ePub
Adobe DRM PDF
Adobe DRM ePub

2.) Universal Book Reader

Universal Book Reader Τα 5 καλυτερα δωρεαν αναγνωστες epub
Universal Book Reader

Το Universal Book Reader είναι μια δωρεάν εφαρμογή eBook που σας επιτρέπει να διαβάσετε EPUB και PDF αρχεία. Στο κατάστημα e-Book in-app, μπορείτε να περιηγηθείτε και να ψωνίζουν πάνω από 560.000 βιβλία σε 9 γλώσσες, μεταξύ των οποίων χιλιάδες δωρεάν βιβλία και τα τελευταία μπεστ σέλερ. Η εφαρμογή έρχεται με κομψό και φιλικό προς το χρήστη interface και παρέχει πιο άνετη εμπειρία ανάγνωσης τόσο για Android smartphones και για Tablets. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιήγησης αρχείων επιτρέπει στους χρήστες να διαβάσουν οποιοδήποτε eBook που αποθηκεύεται στη συσκευή σας. UB Reader ανοίγει Adobe DRM προστατευμένα αρχεία σε μορφή EPUB και PDF αρχεία.

1.) Moon+ Reader

Moon+ Reader Τα 5 καλυτερα δωρεαν αναγνωστες epub
Moon+ Reader

Αυτή εφαρμογή τα έχει όλα όσα είπαμε ποια πάνω. Το Moon+ Reader προσφέρετε και δωρεάν και επί πληρωμή στην αξία $4,99 έχοντας λίγες παραπάνω δυνατότητες για πιο επαγγελματική ανάγνωση. Το Moon+ Reader υποστηρίζει αναγνώσει για τα αρχεία epub, mobi, chm, cbr, cbz, umd, fb2, txt, html, rar, zip or OPDS. Έχει επίσης και 40 γλώσσες που περλιμβανετε και τα Ελληνικά και English, አማርኛ, العربية, հայերեն, Български, català, český, dansk, Nederlands, eesti, suomi, français, galego, საქართველოს, Deutsch, ελληνικά, עברית, magyar, Indonesia, italiano, 日本語, 한국어, македонски, persan, polski, português, português brasil, român, русский, српски, 简体中文, slovenských, slovenskega, español, Svenskt, 繁體中文, ภาษาไทย, Türk, yкраїнський, Việt.

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.