Τα 5 καλύτερα παιχνίδια στο Facebook και Messenger που μπορείτε να παίξετε δωρεάν το 2019

Τα 5 καλύτερα παιχνίδια στο Facebook και Messenger που μπορείτε να παίξετε δωρεάν το 2019

Έχετε ονειρευτεί ποτέ να παίζετε παιχνίδια σε μια εφαρμογή μηνυμάτων χωρίς να διακόψετε τη συνομιλία σας; Με τα Στιγμιαία Παιχνίδια (Instant Games) του Facebook, το να παίζετε παιχνίδια στην εφαρμογή του Messenger χωρίς να αφήσετε την εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων του Facebook δεν είναι πλέον ένα όνειρο.

Τα 5 καλύτερα παιχνίδια στο Facebook και Messenger που μπορείτε να παίξετε δωρεάν το 2019

Ξεκίνησε σε κλειστή έκδοση το Νοέμβριο του 2016 με μόλις 17 τίτλους και στη συνέχεια ως παγκόσμια τον Μάιο του 2017. Τα Στιγμιαία Παιχνίδια (Instant Games) επιτρέπουν στους παίκτες του Facebook και της εφαρμογής Messenger για iPhone ή Android να παίζουν παιχνίδια ενάντια στους φίλους τους χωρίς να αφήνουν αυτές τις εφαρμογές ή να κατεβάζουν τυχόν επιπλέον. Σήμερα, οι χρήστες που κατεβάζουν το Facebook Messenger για το τηλέφωνο Android ή iPhone μπορούν να ανακαλύψουν και να παίξουν πάνω από 200 Παιχνίδια Instant Messenger στην πλατφόρμα Facebook ή Messenger πατώντας την κατηγορία Παιχνίδια στο Facebook στο Desktop τους ή την κινητή συσκευή τους.

Για να δοκιμάσετε στο Messenger για iPhone ή Messenger για εφαρμογές συσκευών Android, απλώς πατήστε την εικόνα (Games) των Παιχνιδιών στην κάτω σιδηροτροχιά και αναζητήστε έναν συγκεκριμένο τίτλο ή μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα εκτεταμένων παιχνιδιών μέχρι να βρείτε ένα που φαίνεται διασκεδαστικό. Προσκαλέστε φίλους να παίξουν μαζί σας από τη λίστα των φίλων σας ή, με κάποια παιχνίδια, να ταιριάζουν με τους ξένους.

Εάν είστε νέοι σε παιχνίδια Instant, σε αυτό το άρθρο εδώ στα Ταχνολογικα Νεα θα σας προτείνουμε να δοκιμάσετε 5 κορυφαία παιχνίδια για το 2019. Αυτά τα δωρεάν παιχνίδια θα πρέπει να δοκιμάσετε, ενώ απολαμβάνετε τη συνομιλία του Messenger.

Τα 5 καλύτερα παιχνίδια στο Facebook και Messenger

1). EverWing

Ο κόσμος του EverWing του Blackstorm Labs είναι υπό επίθεση από μια ορδή των δράκων. Επιλέξτε έναν από τους οκτώ κηδεμόνες νεράιδων και ένα sidekick για να αρχίσετε να παίρνετε στους ουρανούς και να πολεμάτε αυτά τα τερατώδη πλάσματα. Οι χαρακτήρες σας θα πυροβολούν αυτόματα, οπότε απλά τραβήξτε τους από τη μία πλευρά στην άλλη, καθώς τα τέρατα και ακόμη και οι επικίνδυνες μπάλες πυρκαγιάς πλησιάζουν και κόβουν τα κάτω τρία ή τέσσερα τη φορά, ενώ παράλληλα συλλέγουν power-ups, κέρματα και τρόπαια. Σύντομα, θα στέλνετε κηδεμόνες και φίλους έξω σε αναζητήσεις για να κερδίσετε ακόμα μεγαλύτερες ανταμοιβές.

Τα 5 καλύτερα παιχνίδια στο Facebook και Messenger

2). Basketball FRVR

Το παιχνίδι Basketball FRVR του Facebook, το μπάσκετ FRVR, έχει γυρίσει σε ένα viral παιχνίδι κάνοντας καλάθι με ένα απλό κίνημα. Κάθε καλάθι αξίζει περισσότερους πόντους από το προηγούμενο, αλλά αν χάσετε ένα σουτ, είστε έξω. Προειδοποίηση: το παιχνίδι γίνεται σταδιακά πιο δύσκολο όταν η τοποθέτηση του στεφάνου μετακινηθεί προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά και πρέπει να αρχίσετε να προσέχετε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να καταφέρετε να βάλετε καλάθι.

Πως παίζεται το UNO

3). Uno

Αναπτύχθηκε από τους NetEase και Mattel, το Uno, είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια με κάρτες. Τώρα το Uno έρχεται και στα Instant Games.

Πως παίζεται το UNO

Εάν χρειάζεστε μια ανανέωση των βασικών κανόνων, γνωρίζετε ότι κάθε παίκτης λαμβάνει στην αρχή του παιχνιδιού 7 κάρτες, τις οποίες κρύβει από τους άλλους παίκτες. Στο κέντρο του τραπεζιού τοποθετείται ανοιχτή μια κάρτα και δίπλα αφήνουμε την στοίβα με τις υπόλοιπες κάρτες γυρισμένες ανάποδα. Στην αριστερή πλευρά του ντελέρ, έχετε το άτομο,  το χρώμα, τον αριθμό ή το σύμβολο. Κάθε παίκτης «ρίχνει» μια κάρτα ίδιου χρώματος, του ίδιου αριθμού ή του ίδιου σήματος, πάνω σε μια προηγούμενη κάρτα από τις ανοιχτές στο κέντρο του τραπεζιού. Αν δεν έχει πάνω του κατάλληλη κάρτα για να την ρίξει, τότε τραβάει μια από τη στοίβα με τις κλειστές κάρτες. Αν η κάρτα που θα τραβήξει μπορεί να «πέσει», τότε τη ρίχνει και ξανατραβάει κάρτα. Σταματάει όταν τραβήξει μια κάρτα που δεν θα μπορεί να την «πετάξει» και λέει «πάσο». Όταν ένας παίκτης βρεθεί με μια μόνο κάρτα στα χέρια του, τότε πρέπει να πει Uno πριν παίξει ο επόμενος παίκτης. Διαφορετικά, τιμωρείται με 2 κάρτες. 

Μπορείτε επίσης να παίξετε όπου συγκεντρώνετε τους πόντους όλων των άλλων – κάθε κάρτα έχει διαφορετική αξία – και να συνεχίσετε να παίζετε έως φτάσει κάποιος σε 500 πόντους.

Στα Instant Games πατήστε την εκδοχή to-play, μπορείτε να πατήσετε το Quick Play για να ταιριάζει με τυχαίους παίκτες ή Team 2 vs 2, στο οποίο duos μπορεί να συνεργαστεί με άλλους, Room Mode, όπου οι παίκτες δημιουργούν τους δικούς τους κανόνες και Party Mode το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για συγκεντρώσεις εκτός σύνδεσης.

Τα 5 καλύτερα παιχνίδια στο Facebook και Messenger

4). Words With Friends (Λέξεις Με Φίλους)

Το εξαιρετικά επιτυχημένο παιχνίδι λέξεων-οικοδόμησης του Zynga – και ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια turn-based – Λέξεις Με Φίλους έρχεται στα Instant Games, προσφέροντας στους παίκτες ένα διαγωνισμό δημιουργίας λέξεων όπως το Scrabble όπου μπορείτε να κερδίσετε νομίσματα και κονκάρδες στη διαδικασία. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να ανακατέψετε τις επιστολές σας, να τις ανταλλάσσετε (αλλά χάνετε μια στροφή), ή περάστε τη σειρά σας. Οι Λέξεις Με Φίλους είναι ιδιαίτερα μια καλή ευκαιρία για τη βελτίωση των λεξιλογίων, την ορθογραφία και δεξιότητες του παζλ. Το μειονεκτήματα αυτού του παιχνίδι είναι ότι υποστηρίζετε μόνο σε 6 γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά Γερμανικά Ισπανικά Ιταλικά και Πορτογαλικά.

4 Φωτογραφίες 1 Λέξη

5). 4 Pics 1 Word (4 Φωτογραφίες 1 Λέξη)

 Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το 4 Pics 1 Word εμφανίζει ένα κουαρτέτο εικόνων. Εσείς θα πρέπει να μαντέψετε την κοινή λέξη που όλοι έχουν οι εικόνες. Θα δείτε μια σειρά από άδεια κουτιά κάτω από τις εικόνες που πρέπει να συμπληρώσετε με γράμματα, που σας δείχνει πόσο μακρύ είναι η λέξη. Αφού αισθάνεστε ότι γνωρίζετε την απάντηση, πατήστε τα γράμματα από το διαθέσιμο σωρό για να τα εισαγάγετε στα κουτιά. Όταν τα καταφέρεται, συνεχίστε να παίζετε για να συνεχίζεται να νικήσετε. Αλλά προσέξτε γιατί το παιχνίδι παίρνει προοδευτικά πιο δύσκολο καθώς προχωράτε.

Αυτά λοιπόν ήταν τα 5 καλύτερα παιχνίδια στο Facebook και Messenger που μπορείτε να παίξετε δωρεάν το 2019. Σε εσάς ποιο από τα 5 κορυφαία παιχνίδια για το 2019 σας αρέσει;

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.