Δωρεάν παιχνίδι για παιδιά

Δωρεάν παιχνίδι για παιδιά Έχετε μικρό παιδί τις ηλικίας 6-8 χρονών και θέλετε να τα εκπαιδεύστε στα μαθηματικά; Το Animal First Grade Math Games for Kids in Kindergarten, First and Second Grade Premium είναι η εφαρμογή που σας χρειάζεται. Όπως λέει και το όνομά του, είναι ένα παιχνίδι για παιδιά.   

Δωρεάν παιχνίδι για παιδιά

Με το παιχνίδι Animal First Grade Math Games for Kids in Kindergarten, First and Second Grade Premium περιλαμβάνει πολύ περιεχόμενο για μικρά παιδιά. Με το παιχνίδι αυτό δεν πρόκειται να βαρεθεί πότε ένα παιδί. Βοηθώντας τα ζώα να βρουν το δρόμο τους σε όλη την άγρια φύση, τα παιδιά θα πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία μια σειρά από μαθηματικές δραστηριότητες.

Παρόλα που το παιχνίδι είναι μόνο στα αγγλικά έχει πολύ ενδιαφέρον. Το παιχνίδι αυτό θα σας βοηθά και εσάς αν ξέρετε λίγα αγγλικά. Το παιχνίδι Animal First Grade Math Games for Kids in Kindergarten, First and Second Grade Premium κοστίζει 3,99 δολάρια (για iPhone), αλλά για μικρό χρονικό διάστημα μπορείτε να το αποκτήστε εντελώς δωρεάν αυτό το παιχνίδι για παιδία. Το παιχνίδι διατίθεται και για iPhone και για συσκευές που τρέχουν Android OS. /Greek Nea

app store

download-app

 

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of