Το καλυτερο παιχνιδι που σχεδιαστικε για προταση γαμου (βιντεο)

Το καλυτερο παιχνιδι που σχεδιαστικε για προταση γαμου (βιντεο)Σαν άνθρωποι που ήμαστε ονειρευόμαστε ή κάνουνε σχέδια πώς να κάνουμε πρόταση γάμου για να εκπλήξουμε την σύντροφό μας. Μερικοί άνδρες διοργανώνουν ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά σε ταβέρνα ή κάπου άλλου. Άλλοι σχεδιάζουν επί εβδομάδες ή μήνες ένα ταξίδι σε εξωτικό προορισμό. Άλλοι, ακόμα, γονατίζουν μπροστά στη σύντροφό τους προκειμένου να κάνουν πρόταση γάμου.

Το καλυτερο παιχνιδι που σχεδιαστικε για προταση γαμου (βιντεο)

Προφανώς ο κάθε ένας διαλέγει τον τρόπο σύμφωνα με το επίπεδό του. Και ένας σχεδιαστής βιντεοπαιχνιδιών, ο Robert Fink, από το Όρεγκον της Αμερικής, σχεδίασε έναν ολόκληρο παιχνίδι στον υπολογιστή για να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του, την Angel White.

Μετά από δυόμισι χρόνια σχέσης, ο Robert Fink δημιούργησε το βιντεοπαιχνίδι «Knight Man: A quest for Love» αποκλειστικά μόνο για την κοπέλα του. Του χρειαστήκαν πάνω από πέντε μήνες για τη δημιουργία του λογισμικού. Και αφού το τέλειωσε, με τη βοήθεια δύο φίλων του, της ζήτησε στη αγαπημένη του να δοκιμάσει το παιχνίδι.

Η Angel αναλαμβάνει τον έλεγχο του ιππότη και περνώντας διάφορα επίπεδα, καταφέρνει τελικά να σώσει την πριγκίπισσα. Τότε εμφανίζεται η πρόταση γάμου. Βέβαια, το παιχνίδι δεν ήτανε πολύ δύσκολο, για να μη της το κάνει τη ζωή πατίνι από πριν καν αρχίζουν… Για περισσότερα ακολουθείστε το βίντεο παρακάτω…

Το καλυτερο παιχνιδι που σχεδιαστικε για προταση γαμου (βιντεο)

[tube]W_iiHQEtBpI[/tube]

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.