Τα καλύτερα antivirus για windows 10

Τα καλύτερα antivirus για windows 10Από όλα τα OS το πιο ευαίσθητο είναι τα Windows για θέματα μόλυνσης από ιούς. Και για λόγο αυτό εδώ στα Greek Nea σας έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με τα καλύτερα antivirus για windows 10. Στην λίστα έχουμε βάλει τα πιο δημοφιλή αντιβάιρους δωρεάν στα ελληνικά. Για εν πληρωμή θα φτιάξουμε μια άλλη  λίστα.

Τα καλύτερα antivirus για windows 10

AVG Free Antivirus 2016

Το AVG Free Antivirus είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δωρεάν αντιβάιρους προγράμματα στο διαδίκτυο. Οι διάφορες εκδόσεις του συνεχίζουν να παρέχουν αποτελεσματική προστασία μέσω ενός φιλικού και εύχρηστου τρόπου χειρισμού. Η έκδοση του AVG ενσωματώνει δυο σημαντικές βελτιώσεις: αυξημένη προστασία και ευκολία για τον χρήστη. Και η εγκατάσταση αυτού του αντιβάιρους είναι πολύ εύκολη.

Τα καλύτερα antivirus για windows 10

Avast Free Antivirus 2016

Το δεύτερο στη λίστα μας έχουμε διαλέξει το Avast Free Antivirus 2016. “Το πιο αξιόπιστο αντιβάιρους στον κόσμο και είναι απόλυτος συμβατό με τα Windows 10”  κατά του δημιουργού. Και δεν έχουν και άδικο. Το Avast Free Antivirus, σύμφωνα να την ιστοσελίδα cnet, η τελευταία  έκδοση έχει πάνω από 146,859,560. Επίσης το Avast Free Antivirus 2016 αξιολογείται κατά 96.9% ασφαλής.

Τα καλύτερα antivirus για windows 10

Panda Free Antivirus 2016

Το τρίτο αντιβάιρους είναι το Panda Free Antivirus 2016. Από τι φαίνεται και η Panda έχει κάνει καλή δουλειά. Δεν είναι ότι έχει μεγάλη διαφορά από τα προηγούμενα αντιβάιρους. Αλλά το Panda Free Antivirus έχει βελτιωθεί πολύ στην διαδικασία εγκατάστασης και δεν διαρκεί τόση ώρα όσο στην προηγούμενη έκδοση. Το καλό του Panda Free Antivirus είναι ότι χρειάζεται μόνο   256 MB RAM και 240 MB χωρητικότητα στο σκληρό σας δίσκο και αυτό είναι κάτι που του δίνει πλεονέκτημα.

Τα καλύτερα antivirus για windows 10

BitDefender Antivirus Free Edition 2016

Η BitDefender είναι πολύ δημοφιλής στην ελληνική αγορά, αφού έχει και αντιπροσώπους στην Ελλάδα. Μα δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος γιατί είναι στη λίστα μας. Το BitDefender Antivirus Free Edition είναι και ένα καλό πρόγραμμα αντιβάιρους. Σύμφωνα με το PCWorld.com αξιολογείται 4.
Τα καλύτερα antivirus για windows 10

 

Qihoo 360 Total Security 2016

Και το τελευταίο είναι το Qihoo 360 Total Security 2016. Το Qihoo 360 Total Security δεν είναι πολύ ακουστό, αλλά είναι πολύ καλός την δουλειά του. Το Qihoo 360 είναι μια κινεζική εταιρεία που δημιουργήθηκε το 2005.  Σύμφωνα με την εταιρεία, το 2014 είχε περίπου 496 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα, και δεν είναι λίγοι. Αν δεν θα ήταν ευχαριστημένοι δεν θα μένανε.

Τα καλύτερα antivirus για windows 10

Τέλος, αυτή ήταν η λίστα με τα καλύτερα antivirus για windows 10. /Greek  Nea

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of