Τα νέα BlackBerry Z10 και Q10

Τα νέα BlackBerry Z10 και Q10Η γνωστή εταιρεία RIM  παρουσίασε χθες το νέο λειτουργικό σύστημά της και μας ανακοίνωσε πως το νέο της όνομα θα είναι BlackBerry. Εκτός από αυτά όμως μας παρουσίασε και δύο νέες συσκευές, τα BlackBerry Q10 και BlackBerry Z10. Όσον αφορά το BlackBerry Z10, το τελευταίο διάστημα είχαν διαρρεύσει σχεδόν όλα του τα χαρακτηριστικά, υπήρχαν φωτογραφίες και βίντεο σε ολόκληρο το Internet και σχεδόν ξέραμε τι περιμένουμε να δούμε.

Τα νέα BlackBerry Z10 και Q10

Πρόκειται, για μία συσκευή αφής, με οθόνη 4.2 ιντσών με ανάλυση 1280 x 768 και πυκνότητα εικονοστοιχείων 356ppi, διπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό 1,5GHz, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερα 8 megapixel με δυνατότητα για λήψη βίντεο 1080p και φυσικά το νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρίας. Η τιμή του στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών θα είναι 599 δολάρια (441 ευρώ).

Επιπλέον παρουσιάστηκε και το BlackBerry Q10 που θα διαθέτει το κλασσικό QWERTY πληκτρολόγιο της εταιρίας, για τους φανατικούς του συγκεκριμένου τρόπου ελέγχου της συσκευής τους. Άλλες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές για αυτή τη συσκευή, όμως αναμένουμε την MWC 2013 για να μάθουμε περισσότερα.

Please follow and like us:
Tablet PCs


Ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για ασφάλεια;

Leave a Reply

2 Comments on "Τα νέα BlackBerry Z10 και Q10"

avatar
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] έρχονται για όσοι συμπαθούν τα Blackberry διότι με το νέο BlackBerry Z10 έχει βάλει σκοπό να ανταγωνιστεί το Appel iOS, τα Windows Phone […]

trackback

[…] έρχονται για όσοι συμπαθούν τα Blackberry διότι με το νέο BlackBerry Z10 έχει βάλει σκοπό να ανταγωνιστεί το Appel iOS, τα Windows Phone […]

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.

 • RSS
 • Follow by Email
 • Facebook
  Facebook
 • Google+
  https://greek-nea.com/ta-nea-blackberry-z10-ke-q10.html">
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram