Τα νέα της έκδοσης iOS 9.3.2

Τα νέα της έκδοσης iOS 9.3.2  Χτες η Apple λάνσαρε την νέα έκδοση iOS 9.3.2 για iPhone, για iPad και για iPod touch. Η νέα έκδοση σε γενικές γραμμές δεν είναι ότι φέρνει και πολλές αλλαγές ή καινούρια πράματα. Η Apple στην νέα έκδοση iOS 9.3.2 έχει δουλέψει περισσότερο πάνω στην ασφάλεια του συστήματος των συσκευών.

Τα νέα της έκδοσης iOS 9.3.2

Στην νέα έκδοση iOS 9.3.2 έχουν διορθωθεί μερικά bug σχετικά με την ασφάλεια. Έχει διορθωθεί ένα σφάλμα σχετικά με το χαμηλό ήχο καθώς γινόταν η σύνδεση μέσο Bluetooth στα iPhone SE ή διάφορα αξεσουάρ.

Έχει λυθεί επίσης και το πρόβλημα μα τα Mail και τα μηνύματα, δεν επιτρεπόταν η επιβολή των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη ιαπωνική ταστιέρα Kana. Επιπλέον, έχει λυθεί το πρόβλημα με το VoiceOver και το άλλο πρόβλημα με την εγκατάσταση των εφαρμογών B2B που είναι προσωποποιημένα με το srever MDM.

Τέλος, όσων αφορά τις λειτουργίες για τους χρήστες, η νέα έκδοση iOS 9.3.2 επιτρέπει την χρήση της λειτουργίας Night Shift και της Low Power Mode στην ιδία στιγμή. Αυτά ήταν τα νέα της έκδοσης iOS 9.3.2. Για να κάτεβαστε την νέα έκδωση iOS 9.3.2 επισκεφθείτε iOS Direct Link Download. /GreekNea

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.