Τα Windows Phone 8 με δυνατότητα αναβάθμισης

Windows Phone 8
Windows Phone 8

Σύμφωνα με της δηλώσεις που έκανε ο Greg Sullivan, senior marketing manager στη Microsoft, τα Windows Phone 8 θα παρέχουν τη δυνατότητα αναβάθμισης στους χρήστες τους,  κάτι που δεν ήταν εφικτό στην προηγούμενη έκδοση, τα Windows Phone 7. Μεταξύ άλλων, ο Sullivan ανέφερε ότι μέσα στους επόμενους μήνες, ίσως δούμε νέες συσκευές και περισσότερη λειτουργικότητα, πριν αρχίσουμε να συζητάμε για το λειτουργικό σύστημα που θα ακολουθήσει.

 

 

Ο Sullivan, που βρέθηκε στο Mobile World Congress, δεν σχολίασε πάντως τις φήμες που λένε ότι η επόμενη αναβάθμιση του λειτουργικού της Microsoft θα φέρει την κωδτκή ονομασία Windows Phone Blue. Σύμφωνα πάντα με τον Sullivan, τα Windows Phone 8 ήταν αρκετά ευέλικτα για να υιοθετήσουν νέο hardware. Αντίθετα, το Windows Phone 7 είχαν προκαθορισμένες προδιαγραφές, που έκαναν τα τηλέφωνα στα οποία ήταν εγκατεστημένα να φαίνονται ξεπερασμένα σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Σχολιάζοντας τους ανταγωνιστές, ο Sullivan είπε πως τα χαμηλού κόστους Windows Phones θα είναι σε θέση να επικρατήσουν των αντιπάλων τους, Android και Firefox OS, στις αναπτυσσόμενες αγορές ανά τον κόσμο. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, αν κάποιος διαθέτει ένα οικονομικό Android τηλέφωνο, δεν έχει το ποιο πρόσφατο λογισμικό, δεν μπορεί να εκτελέσει ένα μεγάλο μέρος των εφαρμογών και οι επιδόσεις του δεν είναι καλές.

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Προετοιμασία για τα Windows 9; Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] έχετε δει μια χρονική σειρά των προϊόντων μας, και τα Windows Phone είναι ένα καλό […]

trackback

[…] έχετε δει μια χρονική σειρά των προϊόντων μας, και τα Windows Phone είναι ένα καλό […]

error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.