Το Έξυπνο Ρολόι

Samsung-Galaxy-Gear-smartwatchΒάζοντας στην αγορά ‘τα μεγάλα όπλα’, η Samsung θέλει να κάνει την διαφορά από τις άλλες εταιρίες με το πρωτοποριακό Galaxy Gear Smartwatch, μια έξυπνη συσκευή η οποία λειτουργεί σαν ένα κινητό τηλέφωνο, ακόμα και σαν smartphone, με την διαφορά ότι είναι ένα ρολόι χειρός. Μεταξύ άλλων, στα Home screens θα βρείτε τα άλμπουμ με τις φωτογραφίες σας, το Music Player σας, καθώς και μια καινούρια κατηγορία menu με την ονομασία Pedometer όπου θα μπορείτε να ελέγχετε σχεδόν τα πάντα γύρω από την υγεία σας.

 

Ένα άλλο θετικό που έχει το συγκεκριμένο έξυπνο ρολόι είναι πως μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις χωρίς να χρησιμοποιείται κάποιο κινητό τηλέφωνο, απλά πηγαίνοντας στις επαφές σας και καλώντας τον αριθμό που επιθυμείται, η πληκτρολογώντας τον αυτόν. Πιέζοντας το δάχτυλο σας στην οθόνη του προς τα κάτω θα παρατηρήσετε πως θα εμφανιστούν εικόνες γύρω από το μέρος που βρίσκεστε καθώς το Galaxy Gear έχει και δικιά της κάμερα.


Επίσης μπορείτε να το συνδέσετε με μια Galaxy συσκευή και να την χειρίζεστε από το ρολόι σας, όπως και παράλληλα αν έχετε χάσει το ρολόι σας με την εφαρμογή Find my watch το χαμένο ρολόι θα ξεκινήσει να κουδουνίζει. Ένα πραγματικά απίστευτα έξυπνο ρολόι, στα χέρια σας σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Στο βίντεο που ακολουθεί θα βρείτε το 18 λεπτών επίσημο hands-on video των Galaxy Note 3 και Galaxy Gear.
[tube]-Fo5x7ZIPCM[/tube]

Please follow and like us:
Tablet PCs


Ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για ασφάλεια;

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.

 • RSS
 • Follow by Email
 • Facebook
  Facebook
 • Google+
  https://greek-nea.com/to-exipno-roloi.html">
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram