Το iOS 9 και για τα παλαιότερα iPhone και iPad!

Το iOS 9 και για τα παλαιότερα iPhone και iPadΤο iOS 9 και για τα παλαιότερα iPhone και iPad!  Νέα πνοή σε παλαιότερα iPhone και iPad αναμένεται να δώσει το iOS 9. Την δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου αναμένουν με αγωνία πολλοί χρήστες παλαιότερων εκδόσεων iPhone και iPad, μετά την διαρροή της πληροφορίας ότι στο ετήσιο συνέδριο των προγραμματιστών της, η Apple θα παρουσιάσει την επόμενη έκδοση του iOS που θα τρέχει στις συσκευές τους χωρίς προβλήματα σταθερότητας και bug.

Το iOS 9 και για τα παλαιότερα iPhone και iPad!

Το iPhone 4S και το πρώτο iPad mini είναι μεταξύ των παλαιότερων συσκευών που θα μπορούν να αναβαθμιστούν στο iOS 9, μεταφέρει το 9to5mac.com. Μάλιστα, η Apple φέρεται να έχει αναδιαμορφώσει την ανάπτυξη του συστήματος έτσι ώστε ο πυρήνας του να εκτελείται σε παλαιότερες συσκευές με τσιπ A5 (iPad mini, iPad 2, iPhone 4S, iPod 5ης γενιάς) και πάνω σε αυτόν να προστίθενται λειτουργίες που μπορούν επίσης να εκτελεστούν.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για δραστικό περιορισμό των νέων λειτουργιών που θα φέρει σε iPad και iPhone το iOS 9 κι αυτό καθώς, η εταιρεία επέλεξε την ποιότητα αντί της ποσότητας. Η ευρύτερα διαδεδομένη ερμηνεία της πρακτικής που ακολουθεί η Apple, θέλει την εταιρεία εσκεμμένα να καθιστά λιγότερο χρήσιμες -αν όχι ασταθείς- τις παλαιότερες εκδόσεις των φορητών συσκευών της σε μελλοντική έκδοση του λειτουργικού τους συστήματος ώστε  να εξωθήσει τους χρήστες στην αγορά του νεότερου μοντέλου. Εντούτοις, δεν μπορεί παρά να επιζητά την ισορροπία αφού πρόκειται για συσκευές ιδιαίτερα υψηλού κόστους, αν και διατηρούν επίσης ψηλά την τιμή μεταπώλησής τους. Εάν η Apple ξαναδώσει πνοή σε παλαιότερα iPhone και iPad με το iOS 9 τότε οι συνέπειες θα είναι σημαντικές, τόσο στην αφοσίωση των πελατών της, όσο και στην αγορά από πρώτο και δεύτερο χέρι.

To WWDC’15 (WorldWide Developer Conference) θα διεξαχθεί στο Σαν Φρανσίσκο από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου 2015.

Πηγή: in

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.