Η Apple θα λανσαρει το iOS 8.3 στο Μαρτιο και το iOS 9 στο καλοκαιρι

Η Apple θα λανσαρει το iOS 8.3 στο Μαρτιο και το iOS 9 στο καλοκαιριΗ Apple θα λανσαρει το iOS 8.3 στο Μαρτιο και το iOS 9 στο καλοκαιρι . Ναι αυτά είναι τα σχέδια της Apple. Στο Μάρτιο προετοιμαστείτε για το iOS 8.3 και στο καλοκαίρι για το iOS 9. Η είδηση αυτή έχει μέρες τώρα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Και όπως λέμε πάντα εκεί που έχει καπνό έχει και φωτιά. 

Η Apple θα λανσαρει το iOS 8.3 στο Μαρτιο και το iOS 9 στο καλοκαιρι

Σε μια προσπάθεια για να εξαλειφθούν τα σφάλματα από το τρέχουσες εκδόσεις  iOS και πριν από τις γενικές κυκλοφορίες τους, η Apple σχεδιάζει να ρίχνει πρώτα στης δημόσια την εκδώσει beta για το λειτουργικό σύστημα iOS. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του προγράμματος OS X στην δημόσια με την εκδώσει beta  OS X Yosemite το περασμένο έτος, η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει το επερχόμενο iOS 8.3 ως μια δημόσια beta μέσω της υφιστάμενης AppleSeed πρόγραμμα της εταιρείας στα μέσα Μαρτίου, σύμφωνα με τις αξιόπιστες πηγές. Αυτή η έκδοση θα ταιριάζει με το τρίτο iOS 8.3 beta για τους προγραμματιστές, η οποία έχει προγραμματιστεί για λανσάρισμα την ίδια εβδομάδα. Η Apple στη συνέχεια αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του iOS 9 στη June Worldwide Developer Conference, με μια δημόσια beta έκδοση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, και την τελική απελευθέρωση το φθινόπωρο …

Με την κωδική ονομασία Stowe, το iOS 8.3 ήταν πρώτα διαθέσιμο για τους προγραμματιστές στις αρχές Φεβρουαρίου με αρκετές βελτιώσεις. Το ενημερωμένο λογισμικό περιλαμβάνει υποστήριξη για το Wireless CarPlay, ένα αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο Emoji, μια ενισχυμένη φωνή για το Siri, και απλούστερη σύνδεση για τις υπηρεσίες της Google. Ένα δεύτερο 8.3 beta αναμένεται την επόμενη εβδομάδα. Ενώ το iOS 9, με την κωδική ονομασία Monarch, θα περιλαμβάνει διορθώσεις και βελτιώσεις απόδοσης ως πρωταρχικούς χαρακτηριστικά. Η Apple εργάζεται επίσης για το iOS 8.4, με την κωδική ονομασία Copper, που συσσωρεύει όλα τα νέα υπηρεσία streaming μουσικής της Apple. Όπως και οι πρώτες εκδοχές του iOS 8, οι δημόσιες οι εκδόσεις beta θα περιλαμβάνει ειδικό app που επιτρέπει στους χρήστες να αναφέρουν τυχόν σφάλματα στην Apple.

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.