Το Need For Speed Γινεται Ταινια (Official Trailer Video)

Need For Speed Γινεται Ταινια
Need For Speed Ταινια

Το Need For Speed Γινεται Ταινια (Official Trailer Video) Βασισμένη στο αν όχι το καλύτερο, σε ένα από τα καλύτερα και πιο ευρέος διαδεδομένα και πουλημένα Video Games στην ηλεκτρονική ιστορία με πάνω από 140.000.000 πωλήσεις, η καινούρια ταινία Dream Works τουNeed For Speed έρχεται για να μας τρελάνει και να μας συναρπάσει. Η πλοκή της ιστορίας θέλει τον Aaron Paul, έναν ιδιοκτήτη γκαράζ, να προσπαθεί να σώσει το γκαράζ του το οποίο έχει οικονομικά προβλήματα.

Το Need For Speed Γινεται Ταινια (Official Trailer Video)

 

Μέσω μιας συνεργασίας με τον Domic Cooper, ή όπως θα λέγεται στην ταινία, ‘’Dino’’, έναν αλαζόνα και πλούσιο πρώην οδηγό NASCAR, συνεργασία η οποία θα κοστίσει στον Aaron Paul δύο χρόνια φυλάκισης για ανθρωποκτωνία. Όταν θα βγει, ο σκοπός του είναι να τον εκδικηθεί, στο αγώνα De Leon, το Super Bowl των underground αγώνων, αλλά φυσικά για να φτάσει εκεί πρέπει να περάσει υπέρ πολλά εμπόδια που του έχει βάλει ο εχθρός του.


Η ταινία λαβαίνει μέρος στην περίοδο των 60s-70s και αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα τον Μάρτιο του 2014 όπου και αναμένεται επίσης να εξελιχθεί σε τεράστια επιτυχία. Πάρτε μια μικρή γεύση της ταινίας από το επίσημο trailer που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο μόλις λίγες μέρες πριν…

[tube]fsrJWUVoXeM[/tube]

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.