Το νέο Samsung Galaxy S 4

Το νέο Galaxy S4
Το νέο Galaxy S4

Η Samsung παρουσίασε επίσημα το νέο το μοντέλο για κινητά smartphones το Galaxy S 4. Σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, περιμένετε ό,τι το νέο μοντέλο Galaxy S4  να επαναλάβει τη μεγάλη εμπορική επιτυχία και αυτό τού Galaxy S III. Για τι; Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο μοντέλο κατάφερε να πουλήσει πάνω από εκατό εκατομμύρια συσκευές μέσα στο 2012.

Η συσκευή του νέο Galaxy S4 δεν ξεφεύγει σχεδιαστικά από τις γραμμές τού προκατόχου της. Με μια οθόνη αφής 5 ίντσα 441 ppi full HD [1.920×1.080], η οποία προστατεύεται με Gorilla Glass 3, και πάχος 7,9mm, ύψος 136,6mm, πλάτος 69,8mm και βάρος 130g.
Η βασική του κάμερα έχει ανάλυση 13 megapixels και η μπροστινή 2 megapixels, ενώ χάρη στη λειτουργία dual-camera recording οι δύο κάμερες μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα είτε σε λήψη φωτογραφιών είτε σε βίντεο.

Ολα τα μοντελα Samsung Galaxy
Ολα τα μοντελα Samsung Galaxy

Η Samsung έχει προσθέσει νέους αισθητήρες στο smartphone της, αφού εκτός των «κλασικών», πλέον συναντάμε και θερμόμετρο, υγρόμετρο, υπέρυθρο αισθητήρα κίνησης καθώς και πεδιόμετρο. Μεταξύ των νέων αξιοσημείωτων χαρακτηριστικών, περιλαμβάνεται ο S Translator, μια λειτουργία μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο από κείμενο σε ομιλία και αντίστροφα, σε εννέα γλώσσες. Επίσης, στον τομέα της ψυχαγωγίας το Group Play επιτρέπει σε έως κα οκτώ κατόχους να συνδέσουν τις ασύρματα τις συσκευές τους ώστε να αναπαραγάγουν όλες το ίδιο μουσικό κομμάτι.


Η Samsung προσέθεσε επίσης κάποια νέα χαρακτηριστικά, όπως τις λειτουργίες Smart Pause και Smart Scroll που βοηθούν τους χρήστες να διαχειρίζονται καλύτερα το περιεχόμενο του τηλεφώνου.
Πιο συγκεκριμένα, με το σύστημα Smart Pause, οι εφαρμογές βίντεο θα σταματήσουν την αναπαραγωγή αν ο χρήστης απομακρυνθεί από την οθόνη και θα ξεκινήσουν και πάλι μόλις ο χρήστης επιστρέψει.
Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί την αναγνώριση του προσώπου για να επιτύχει τα παραπάνω.
Το σύστημα Smart Scroll από την άλλη, επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται μέσω των προγραμμάτων περιήγησης και e-mail χωρίς να αγγίξουν την οθόνη, χρησιμοποιώντας τις κινήσεις του προσώπου και τις χειρονομίες των καρπών.

Η νέα συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από αυτόν τον μήνα και η τιμή περιμένετε να είναι στα 690 ευρώ.

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.