Η Twitter κανει μια συμφωνια με την Google για αμεση δημοσια τα Tweets

Η Twitter κανει μια συμφωνια με την Google  για αμεση δημοσια τα TweetsΗ Twitter κανει μια συμφωνια με την Google  για αμεση δημοσια τα Tweets . Τώρα οι χριστές του δημόσιου διαδικτύου Twitter πρέπει να γνωρίσουν ότι όλα τα Tweets τους θα εμφανίζονται  άμεσα στα αποτελέσματα της Google. Για κάποιους αυτό μπορεί να είναι κάτι ευχάριστο για μερικοί ωμός μάλλον όχι, επειδή τώρα ότι δημοσιεύουν στην Twitter θα μπορούν να τα βλέπει οποιοσδήποτε, και δεν αρέσει σε όλους. 

Η Twitter κανει μια συμφωνια με την Google  για αμεση δημοσια τα Tweets 

 

Τώρα, είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει αυτό σε λίγο θα γίνει γεγονός. Η είδηση παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε από την Twitter ούτε από την Google, η πηγές σύμφωνα με την bloomberg, φαίνεται να είναι αξιόπιστες. Και εδώ που τα λέμε αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, η Twitter και η Google παλιά είχαν μια τέτοια συμφωνία από το 2009 που έληξε το 2011. Μα αυτή τη φορά φαίνεται ότι η συμφωνία θα είναι πιο βελτιστοποιημένη, αφού η μηχανή δεν θα χρειαστεί να ανατρέχει στα tweet των εκατομμυρίων χρηστών της υπηρεσίας αλλά θα έχει άμεση πρόσβαση στην πηγή.

Σύμφωνα με τα νεότερα διαθέσιμα στοιχεία που αφορούν στο τρίτο τρίμηνο του 2014, στο Twitter συνδέονται τουλάχιστον μια φορά ημερησίως 284 εκατομμύρια χρήστες, αυξημένοι κατά 23% μέσα σε έναν χρόνο. Παρά την σημαντική αυτή αύξηση των χρηστών, οι επενδυτές της εταιρείας εμφανίζονται προβληματισμένοι αφού η τιμή της μετοχής έπεσε κατά 35% το 2014. Η Twitter Inc. αναμένεται να ανακοινώσει αργότερα σήμερα, Πέμπτη, τα οικονομικά αποτελέσματα του για το τελευταίο τρίμηνο του 2014.

 

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.