Δωρεαν Παιχνιδια στα Ελληνικα: Κρεμάλα με ελληνικές λέξεις

Δωρεαν Παιχνιδια στα Ελληνικα: Κρεμάλα με ελληνικές λέξειςΔωρεαν Παιχνιδια στα Ελληνικα: Κρεμάλα με ελληνικές λέξεις. Το παιχνίδι «Κρεμάλα με ελληνικές λέξεις» είναι το κλασσικό παιχνίδι της κρεμάλας. Αλλά, περιέχει κάποιες επιπλέον ιδιαιτερότητες και προσθήκες.

Δωρεαν Παιχνιδια στα Ελληνικα: Κρεμάλα με ελληνικές λέξεις

Περιέχει μια βάση περίπου 35.000 λέξεων και έτσι ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να παίζετε συνέχεια τις ίδιες λέξεις. Οι λέξεις είναι χωρισμένες σε βαθμό δυσκολίας ο οποίος εξαρτάται από το πόσο συχνά χρησιμοποιούνται σε καθημερινές εκφράσεις, τον αριθμό των γραμμάτων που περιέχουν, τη «σπανιότητα» των γραμμάτων τους και το μέρος του λόγου στο οποίο ανήκουν (ουσιαστικά, επίθετα, ρήματα , αντωνυμίες κλπ). 

Έτσι μπορείτε να διαλέξετε το επίπεδο δυσκολίας που θέλετε να παίξετε :

Εύκολες λέξεις. Μέτριας δυσκολίας. Δύσκολες λέξεις ή όλες. Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με τον facebook / google λογαριασμό σας ώστε να συγχρονίζετε την πρόοδό σας μεταξύ των διαφόρων συσκευών σας.  Ή σαν επισκέπτης στην οποία όμως δεν υπάρχει η δυνατότητα συγχρονισμού με άλλες συσκευές.

Οι τρόποι παιχνιδιού είναι οι παρακάτω:

Δωρεαν Παιχνιδια στα Ελληνικα: Κρεμάλα με ελληνικές λέξεις

  1. «Επίπεδα» όπου βρίσκοντας λέξεις και συγκεντρώνοντας πόντους  προχωράτε στην επόμενη πίστα. Επίπεδο των οποίων η δυσκολία αυξάνει όσο προχωράτε. Υπάρχουν συνολικά 20 επίπεδα από 20 πίστες το καθένα. Κατά την διάρκεια αυτού του παιχνιδιού ξεκινάτε με 5 ζωές. Χάνετε μία ζωή για κάθε λέξη που δεν βρίσκετε μέχρι να σας τελειώσουν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βοήθειες. Όπως, η εύρεση γράμματος, προσθήκη χρόνου, αφαίρεση λάθους, αφαίρεση λάθους γράμματος και επιλογή ανάμεσα σε ένα σωστό και ένα λάθος γράμμα. Ζωές και βοήθειες κερδίζονται κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.
    Δωρεαν Παιχνιδια στα Ελληνικα: Κρεμάλα με ελληνικές λέξεις
  2. ”Σερί” όπου παίζετε συνεχόμενες λέξεις μέχρι να χάσετε μία. Σε αυτόν τον τύπο παιχνιδιού δεν χάνετε ζωές όταν δεν βρίσκετε μια λέξη και έχετε δυνατότητα παύσης και συνέχισης του παιχνιδιού αργότερα.

Μπορείτε να δείτε τις επιδόσεις σας στο προφίλ σας και υπάρχει δυνατότητα να δείτε τη συνολική σας θέση ανάμεσα σε όλους τους παίκτες ανά ημέρα/εβδομάδα/μήνα/συνολικά.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να περάσετε κάποιες διασκεδαστικές ώρες και γιατί όχι να μάθετε και κάποιες νέες λέξεις. Με το δωρεάν παιχνίδι Κρεμάλα με ελληνικές λέξεις θα σας χρειαστεί να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το παιχνίδι Κρεμάλα με ελληνικές λέξεις ανήκει στην κατηγορία παιχνίδια στα Ελλινηκα.  Αν σας αρέσει το δωρεάν  παιχνίδι στα Ελληνικά, το Κρεμάλα με ελληνικές λέξεις, μπορείτε να το βαθμολογήσετε έτσι ώστε να πάρουν μια ιδέα και οι άλλοι χρήστες. /Greek Nea

 

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of