Η Microsoft ξανά κτυπά, Windows 8.1 ή Windows Blue

Τα νέα Windows 8
Τα νέα Windows 8

Τα τελευταία νέα δείχνουν πως η Microsoft είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της ανάπτυξης των Windows 8.1. Ή φήμες πριν λίγο καιρό ανάφεραν ότι η Microsoft εργάζονταν πάνω σε μια νέα έκδοση, η φήμες δεν ήτανε σαφές και λέγανε ότι θα είναι Windows Blue ή κάποιο αναβάθμιση Service Pack του Windows 8. Μα φαίνεται ότι αλήθεια φανερώνεται και τώρα πολλοί μιλάνε ότι πρόκειται για τα Windows 8.1.

 

 

 

 

Έχει περίπου μια εβδομάδα που στο διαδίκτυο κυκλοφοράνε screenshot ή οποίες επιβεβαιώνουν ότι η εταιρία προετοιμάζεται για να βγάλει τα Windows 8.1 Build 9374. Αυτή τη στιγμή η νέα έκδοση δοκιμάζεται από επιλεγμένους συνεργάτες της Microsoft. Και όπως αναφέρουν και πληροφορίες η έκδοση αυτή ονομάζεται ‘Pro Preview’ και θα μπορούσε να είναι μια πρώιμη έκδοση της επερχόμενης beta.

Screeshot των Windows 8:


Από τα screenshot φαίνεται ότι η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει και το Internet Explorer 11. Από τη Microsoft δεν έχει καμία αντίδραση για το θέμα, για αυτό δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία για πότε θα κυκλοφορήσει αυτή έκδοση ( αν είναι αληθινά και οι φωτογραφίες), έστω ως beta. Μα αν όλα είναι αληθινά τότε περιμείνουμε ότι η αυτή έκδοση να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και ως τελικό προϊόν τον Αύγουστο.

Όσο αφόρα την ονομασία της νέας έκδοση δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία αν θα ονομάζεται Windows Blue ή Windows 8.1

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.