Κατεβαστε το VLC media player στα Ελληνικα

Greek Nea - Κατεβαστε το VLC media player στα Ελληνικα
VLC media player

Κατεβαστε το VLC media player στα Ελληνικα Εάν θέλετε να παίξετε ένα αρχείο βίντεο ή μουσικής σε οποιοδήποτε φόρμα, το VLC media player είναι ίσως η απάντησή σας. Το VLC media player είναι το πιο επιτυχημένο δωρεάν και ανοιχτού κώδικα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων με πάνω από 500 εκατομμύρια λήψεις σύμφωνα με τους δημιουργούς του. Συγκεκριμένα, το VLC media player είναι ένα τέλειο εναλλακτικό των Windows Media Player, iTunes και του RealPlayer. Είναι ελαφρύ, γρήγορο, εύκολο στη χρήση και κυρίως, παίζει σχεδόν τα πάντα.

Κατεβαστε το VLC media player στα Ελληνικα

Πέρασαν σχεδόν δυόμισι χρόνια από τη δημοσίευση της έκδοσης 1.0 και η έκδοση 2 («Twoflower») φέρνει ένα νέο περιβάλλον, γρήγορη αποκωδικοποίηση, υποστήριξη για περισσότερα αρχεία και την ικανότητα να παίζει HD και BluRay. Παρόλα αυτά, παραμένει ακόμη το πιο σταθερό, ευέλικτο και ελαφρύ πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο και ήχου που υπάρχει σήμερα. Όταν τα άλλα αντίστοιχα προγράμματα παίζουν ασυνήθιστους τύπους αρχείου αφού κατεβάσουν κάποιο codec, ή απλά αρνούνται να κάνουν αναπαραγωγή, το VLC media player χειρίζεται άπειρα φορμά, από αρχεία MPEG μέχρι FLV και RMBV. Η έκδοση 2 είδε επίσης μερικές βασικές προσθήκες όπως η υποστήριξη για κωδικοποίηση 10 bit και επιπλέον, πολυνηματική αποκωδικοποίηση για H.264, MPEG-4/Xvid και WebM.

Επίσης, χρήσιμο είναι το γεγονός ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VLC media player για να κάνετε προεπισκόπηση σε αρχεία που κατεβάζετε, μιας και παίζει μη ολοκληρωμένα αποσπάσματα αρχείων βίντεο. Το VLC media player εντούτοις, δεν είναι μόνο για αναπαραγωγή βίντεο. Προσφέρει επίσης υπέροχη ενσωμάτωση σε υπηρεσίες streaming καναλιών βίντεο, οπως το Channels.com, δίνοντας πρόσβαση σε κανάλια όπως τα ESPN, Reuters και National Geographic. Απλώς κάντε δεξί κλικ ή CMD-κλικ στην λίστα αναπαραγωγής, επιλέξτε Services Discovery και Channels.com. Τότε, το Channels.com θα εμφανιστεί στη λίστα αναπαραγωγής σας στο VLC media player. Πατήστε το για να ανακαλύψετε τις διαφορετικές κατηγορίες των διαθέσιμων καναλιών. Πατήστε στην κατηγορία που προτιμάτε και μια λίστα θα εμφανιστεί με όλα τα διαθέσιμα κανάλια στο VLC media player. Απλά, κάντε κλικ στο κανάλι που θέλετε να παρακολουθήσετε και το streaming θα ξεκινήσει σχεδόν αμέσως.

Το VLC media player παρέχει επίσης σπουδαία υποστήριξη συντομεύσεων και αν δώσετε λίγο χρόνο και τις μάθετε, θα το χρησιμοποιείτε χωρίς να χρειαστεί να αγγίξετε το ποντίκι σας. Εάν βλέπετε DVD ή αρχεία βίντεο μέσω DVD, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Για μουσική, παίζει λίγο-πολύ οποιοδήποτε αρχείο και περιέχει ισοσταθμιστή και δημιουργό λίστας αναπαραγωγής. Το VLC media player δεν είναι όσο έξυπνο όσο το iTunes ως προς τη διαχείριση πολυμέσων, αλλά είναι πιο ευέλικτο όσον αφορά τους τύπους αρχείων. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το VLC για να μετατρέψετε τα αρχεία σας, και πέρα από όλους τους τύπους αρχείων και τα φυσικά πολυμέσα, μπορεί να δεχτεί και να υποστηρίξει πολλά πρωτόκολλα streaming και κάρτες τηλεόρασης.

Το VLC media player κάνει επίσης εύκολη την προσθήκη υποτίτλων στα αρχεία βίντεο: απλά προσθέστε το αρχείο SRT στον φάκελο που έχετε το βίντεό σας και αυτόματα θα το παίξει με τους υπότιτλους.

Τέλος, το περιβάλλον έχει κάπως βελτιωθεί στην έκδοση 2, παρόλο που παραμένει αυστηρά λειτουργικό. Ωστόσο, μπορείτε να κατεβάσετε θέματα για να αλλάξετε εντελώς την εμφάνιση του VLC media player. Το μενού των επιλογών είναι κατανοητό χωρίς να προκαλεί σύγχυση και επιπλέον, υπάρχει εκτεταμένη τεκμηρίωση στο διαδίκτυο.

 

Το VLC Media Player είναι απλά η καλύτερη εφαρμογή πολυμέσων για Windows και για Mac. Παίζει σχεδόν τα πάντα, είναι προκλητικά δωρεάν – τι άλλο θα μπορούσε να θέλετε;

downloadbig

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Πληροφοριες για το λογισμικο VLC Media Player | Τεχνολογικα Νεα Recent comment authors

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of