Κυκλοφορησε η νεα εκδοση iOS 7.0.3 για iPad, iPod, iPhone αναβαθμιση δωρεαν

Apple has released iOS 7.0.3, which adds iCloud Keychain and a Password Generator for Safari. The update features a number of bug fixes and tweaks, including an iMessage fix, the resolving of an accelerometer calibration issue, and a lock screen update that delays the display of “slide to unlock” when using Touch ID. The update is available over the air through the Software Update screen in the iOS Settings app or via the iTunes software update process.Η νέα έκδοση του iΟS 7, το iΟS 7.0.3, είναι πλέον διάθεση για αναβάθμιση. Η νέα έκδοση διαθέτετε όπως πάντα δωρεάν για το  αγαπημένο το iPad, το iPad mini, το iPod touch, το iPhone 4S, το iPhone 5, το iPhone 5c και το iPhone 5S. Και για τους νέους iPad Air και το iPad mini 2 δεν χρειάζονται αναβάθμιση. Μα τι κάνει η νέα έκδοση iOS 7.0.3 και για τι είναι ανάγει να κάνετε αναβάθμιση;

Η αναβάθμιση σε iΟS 7.0.3 διορθώνει προβλήματα σε iMessage, Lock Screen Bug, iCould και το iPhone 5S Accelerometer. Επίσης, η νέα έκδοση iΟS 7.0.3 διορθώνει και τα τρία προβλήματα που τα οποία ανακαλυφθήκαν άρτι. Το πρώτο είναι το ελάττωμα  που επέτρεπε σε άγνωστους  να ξεκλειδώσουν το iPhone η το iPad παρά την χρήση ασφαλείας PIN, το δεύτερο είναι η αποτυχία αποστολής iMessage για μερικούς και το τρίτο είναι οι ενδείξεις του accelerometer στο iPhone 5S.

Σημαντική αλλαγή που θα γίνει αμέσως αντιληπτή είναι μείωση των εφέ στο iOS 7.0.3 για όσους έχουν ενεργοποιήσει την επιλογή Reduce Motion. Πλέον το λειτουργικό χρησιμοποιεί fade in και fade out fx κατά το άνοιγμα και κλείσιμο επιλογών και apps. Για να λειτουργήσουν πλήρως τα animations με το zoom θα πρέπει να απενεργοποιηθεί η επιλογή Reduce Motion. Αυτό σημαίνει ότι θα ενεργοποιηθεί και το iOS 7 parallax fx με όποια επίδραση έχει στην μπαταρία του iPhone 5 και παλιότερων μοντέλων.

νεα εκδοση iOS 7.0.3
νεα εκδοση iOS 7.0.3

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Η αναβάθμιση του iOS 7.0.3 στο iPhone 5 είναι μόνο 67.7ΜΒ και ολοκληρώθηκε σε μερικά λεπτά μετά το κατέβασμα και την εγκατάσταση. Όσοι χρησιμοποιούν το iCloud καθημερινά θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τις νέες δυνατότητες και μεγαλύτερη ασφάλεια του iCloud Keychain αλλά και τις βελτιώσεις στα iWork apps. Ευχόμαστε ότι η νέα έκδοση να μην έχει άλλα ελάττωμα.

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of