Λεξικό Αγγλικά Ελληνικά κατεβάστε το δωρεάν

Λεξικό Αγγλικά Ελληνικά κατεβάστε το δωρεάνFREELANG είναι ένα ολλανδικό πρότζεκτ που άρχισε στης 1996 από τον Frits van Zanten και τον κολλητό του τον Tom van der Meijden. Αρχικά το έργο ξεκίνησε με μια ηλεκτρονική λίστα λέξεων από τα ολλανδικά σε άλλες γλώσσες, όμως και με την βοήθεια αρκετών εθελοντών από όλο το κόσμο. Το αγγλοελληνικό λεξικό & ελληνοαγγλικό λεξικό έγινε από τον Robert Bassford.

Λεξικό Αγγλικά Ελληνικά κατεβάστε το δωρεάν

Το αγγλοελληνικό λεξικό & ελληνοαγγλικό λεξικό είναι ένα ελαφρύ λογισμικό και δυναμικό πρόγραμμα. Σου επιτρέπει να προσθέσεις καινούργιες λέξεις και να δημιουργήσεις λίστες πρακτικής άσκησης, ακόμη και να τις εκτυπώσετε. Είναι πολύ πρακτικό πρόγραμμα ακόμη επειδή σε βοηθάει με interactive τρόπο στην εκμάθηση καινούριων λέξεων.

Αρχικά κατεβάστε το πρόγραμμα εδώ.
Και εφόσον έχετε εγκαταστήσει το λεξικό μετά κατεβάστε τη λίστα των λέξεων εδώ.
[Σημείωση: Το πρόγραμμα και η βάση δεδομένων (λίστα λέξεων) πρέπει να εγκατασταθούν στο ίδιο φάκελο. Επίσης αν έχετε πρόβλημα με την εφαρμογή τότε δοκιμάσετε να μην την εγκαταστήσετε στο προεπιλεγμένο φάκελο Program Files αλλά κάπου αλλού]

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

1. Στο κουμπί  Search (Ψάξε) μπορείτε να ψάξετε τις λέξεις που ψάχνετε.
Αγγλοελληνικό λεξικό
Αγγλοελληνικό λεξικό
  • Εάν κάνετε κλικ στο  Character set  θα εμφανιστεί το ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο.
  • Στο Windows size ορίζετε πόσες γραμμές λέξεων θα εμφανιστούν στην οθόνη, από 1 έως 25.
2. Μια άλλη ιδιότητα είναι η πρακτική άσκηση καινούργιων λέξεων. Δηλ. κάνετε μια λίστα την οποία την ονομάζετε π.χ: οι μέρες της εβδομάδας και μετά πατάτε ΟΚ.
Αγγλοελληνικό λεξικό οι μέρες της εβδομάδας
Αγγλοελληνικό λεξικό οι μέρες της εβδομάδας
Αγγλοελληνικό λεξικό οι μέρες της εβδομάδας
Αγγλοελληνικό λεξικό οι μέρες της εβδομάδας
Θα εμφανιστούν οι λέξεις που θέλουμε να βάλουμε στη λίστα , σ’αυτήν την περίπτωση θα επιλέξουμε μόνο τις μέρες της εβδομάδας, κάνοντας κλικ πάνω τις, και αυτές θα εμφανιστούν, στο πλαίσιο της πρακτικής  άσκησης και έπειτα πατάμε Done. Μπορούμε να έχουμε όσες λίστες θέλουμε ανάλογα με την κατηγορία που επιθυμούμε, μπορούμε ακόμα να κάνουμε μια λίστα με όλες τις λέξεις εάν θέλουμε.
(Σημείωση: Εάν η λίστα με τις ημέρες της εβδομάδας έχει γίνει από τα ελληνικά στα αγγλικά θα χρειαστεί να γίνει μια άλλη λίστα για τα τεστάρουμε τον εαυτό μας από τα αγγλικά στα ελληνικά )
3. Μετά ξεκινάμε την πρακτική με τις επιλεγμένες λέξεις στη λίστα, κάνοντας κλικ στο Start Practice (Ξεκίνησε την πρακτική)
Αγγλοελληνικό λεξικό οι μέρες της εβδομάδας
Αγγλοελληνικό λεξικό οι μέρες της εβδομάδας
Ξεκινάει το πρόγραμμα και μας τεστάρει πρώτα μας λέει τη λέξη στα ελληνικά και θα πρέπει να τη βρούμε στα αγγλικά
Αν ο τρόπος πρακτικής είναι αυτόματο όταν κάνουμε κλικ θα βγει η απάντηση, και αν ο τρόπος είναι interactive πρέπει να γράψουμε σωστά και χωρίς λάθη την απάντηση. Αυτή η ιδιότητα είναι στο κεντρικό μενού στο Practice Mode. Επίσης μπορούμε να επιλέξουμε και την ταχύτητα που επιθυμούμε να ελεγχθούμε. Slow είναι για αργά και το fast είναι για γρήγορα.
4.  Μπορείτε να προσθέσετε και άλλες λέξεις. Αν κάνετε κλικ στο Add words (πρόσθεσε λέξεις),
θα βγει αυτό το παράθυρο στο οποίο έχετε τη δυνατότητα να βάλετε και άλλες λέξεις που δεν υπάρχουν στο λεξικό
Αγγλοελληνικό λεξικό καινούργιες λέξεις
Αγγλοελληνικό λεξικό καινούργιες λέξεις
Η επίσημη ιστοσελίδα του FREELANG αγγλοελληνικό λεξικό & ελληνοαγγλικό λεξικό είναι εδώ.  Που θα βρείτε 265 διαφορετικά λεξικά από τα αγγλικά σε άλλες γλώσσες.  Το  αγγλοελληνικό λεξικό  ένα  freeware program δηλαδή δωρεάν λογισμικό αλλά φυσικά θα πρέπει να σεβαστούμε και τα πνευματικά δικαιώματα που θα τα βρείτε εδώ.
Το αγγλοελληνικό λεξικό έχει 21,527 λέξεις
Το ελληνοαγγλικό λεξικό έχει 21,237 λέξεις
Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.