Νεο συσκευη με λειτουργικο συστημα Firefox OS

Νεο συσκευη με λειτουργικο συστημα Firefox OSΝεο συσκευη με λειτουργικο συστημα Firefox OS . Φαίνεται ότι τα πράγματα για την Firefox, με το Firefox OS, πάνε καλά. Στην οικογένειά της προστέθηκε ακόμα ένα μέλος. Λόγο γίνεται για το LG Fireweb, το σμάρτφον με λειτουργικό σύστημα Firefox OS, που θα είναι φθηνό και θα κοιτάει μπροστά στο μέλλον που όλα θα γίνονται από το web και όχι από τα apps.  

Οι συσκευές LG Fireweb είναι πιο φθηνά σε σχέση με της ίδιες χαρακτηριστικά που έχουν οι ακριβότερες συσκευές. Μολονότι είναι νέο και βέβαια δυναμικό και ωραίο τα χαρακτηριστικά του LG Fireweb είναι λίγο περασμένες να πούμε. Έχει οθόνη 4 ιντσών και η ανάλυσή του είναι 32 χ 480 pixels, ενώ η κάμερα είναι στα 5 megapixel με υποστήριξη φλας LED, επεξεργαστή single-core στα 1GHz. Η αποθηκευτή εσωτερική χώρου είναι 4GB, καλό είναι ότι υποστηρίζει και κάρτα μνήμης microSD για επιπλέον χώρο αποθήκευση και ασφαλώς υποστηρίζει και 3G για τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

 

Το νέο συσκευή LG Fireweb κυκλοφορεί ήδη στην Βραζιλία με τιμή $200. Παραμένετε άγνωστο αν το μοντέλο αυτό θα έρθει και στην Ελλάδα ή αν η LG θέλει να δοκιμάζει την αγορά με το πρώτο της Firefox OS σμάρτφον εκεί που υπάρχουν πολλοί αλλά το προϋπολογισμός είναι χαμηλό. Σίγουρα τα $200 δεν είναι χαμηλή τιμή για την Ελλάδα, κάποιος μπορεί να αγοράσει Android smartphone φθηνότερα ακόμα και από την ίδια την LG.

Είναι να σημειωθεί ότι το LG Fireweb κάνει ήδη παρέα στο ZTE Open smartphone που η τιμή του είναι 69 ευρώ μόνο και σύντομα σε μια ολόκληρη σειρά από νέα Firefox OS smartphones από την ΖΤΕ το 2014.

 

Please follow and like us:
Sending
User Review
5 (1 vote)
Tablet PCs

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.