Το πιο ακριβο κινητο στον κοσμο

Το πιο ακριβο κινητο στον κοσμοΤο πιο ακριβο κινητο στον κοσμο , έχετε αναρωτηθεί καμιά φορά; Ενδιαφέρον δεν είναι; Όχι ότι θα το αγοράσουμε καμιά φορά άλλα έτσι να το ξέρουμε από περίεργα. Και εδώ που τα λέμε είναι ενδιαφέρον να ξέρετε ότι ο κόστος της συσκευής δύσκολα να τα ξεπεράσει τα 60 δολάρια, μα τότε τι το κάνει ένα κινητό να πουλιέται 500, 600 ή 1000 δολάρια; Εδώ παίζουν ρόλο πολλά πράγματα, μα το κύριο πράγμα είναι η μάρκα. Μα για το πιο ακριβό κινητό στο κόσμο δεν παίζει ρόλο μόνο η μάρκα αλλά και άλλα χαρακτηριστικά.

 

Το πιο ακριβο κινητο στον κοσμο

Μέχρι στιγμής το πιο ακριβό κινητό στο κόσμο ήταν το Samsung Galaxy Note Edge: Με κρύσταλλα Swarovski. Το ειδικό μοντέλο Note Edge έχει 1800 λαμπερά κρύσταλλα Swarovski σε όλη την πλάτη. Μα τώρα ήρθε το iPhone και άλλαξε τα πράγματα.  Δεν μιλάμε για κάποιο νέο μοντέλο της Apple, μα για ένα ειδικό μοντέλο του  iPhone, το iPhone 6 που κοστίζει 3.1 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή περίπου  στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Μα τι το κάνει τόσο ακριβό αυτό το μοντέλο; H Goldgenie σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις από υλικά κατασκευής ανάμεσα σε διαμάντια, ρουμπίνια, ζαφείρια και να τα βάλεις πάνω στο 24K χρυσό, ροζ χρυσό και πλατίνα του iPhone 6. Φυσικά με τον όρο «χρυσό» δεν αναφερόμαστε μόνο στο χρώμα του χρυσού. Μέσα στο δαγκωμένο μήλο μπορείς να βάλεις κρύσταλλα Swarovski.

Τώρα το καταλάβατε πιστεύω; Δηλαδή δεν είναι  το εσωτερικό αυτό που το κάνει το ο πιο ακριβό κινητό στο κόσμο, άλλα το εξωτερικό.

Please follow and like us:
Tablet PCs


Ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για ασφάλεια;

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.

 • RSS
 • Follow by Email
 • Facebook
  Facebook
 • Google+
  https://greek-nea.com/pio-akrivo-kinito-ston-kosmo.html">
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram