Πώς να συνδέσω το iPhone με τον υπολογιστή;

connect to computer itunesΠώς να συνδέσω το iPhone με τον υπολογιστή; Σε αυτό το άρθρο που συνοδεύετε και με βίντεο θα σας δείξουμε   πώς να συνδέσετε το iPhone, το  iPad ή το iPod σας με τον υπολογιστή ή με το λάπτοπ σας που τρέχει Windows OS. Αυτό το άρθρο είναι για αυτούς που είναι πρωτάρηδες είτε στα Windows είτε με το iPhone, το  iPad ή το iPod. 

Πώς να συνδέσω το iPhone με τον υπολογιστή;

Για να γίνει η σύνδεση χρειάζεται το καλώδιο που χρησιμοποιείτε για το φόρτιση της συσκευής  που να είναι από μια πλευρά για σύνδεση USB και από την άλλη με την  συσκευή σας iPhone, iPad ή iPod που θέλετε να συνδέσετε.

Για να γίνει η σύνδεση πρώτα χρειάζεται για να έχετε εγκαταστημένο το iTunes, γιαυτό πρώτα χρειάζεται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το iTunes.

Για να κατεβάσετε το iTunes επισκεφτείτε http://iosdirectdownload.blogspot.com και κατεβάστε την τελευταία έκδοση του iTunes και να το αποθηκεύετε στο υπολογιστή ή στο λάπτοπ σας. Αφού έχει τελειώσει το κατέβασμα, εγκαταστήστε το πρόγραμμα κάνοντας διπλό κλικ με το αριστερό του ποντικιού και στην συνέχεια πατήστε Συνεχεία, Αποδέχομαι και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Όταν έχει τελειώσει συνδέστε την συσκευή σας με το υπολογιστή ή με το λάπτοπ σας. Όταν θα κάνετε την σύνδεση το iTunes θα ανοίγει αυτόματα και στο παράθυρο που θα σας βγει πατήστε αποδέχομαι και περιμένετε μέχρι να τελειώσει ο συγχρονισμός.

Έτσι λοιπόν έχετε καταφέρει να συνδέσετε το iPhone, το iPad ή το iPod  σας με τον υπολογιστή ή με το λάπτοπ σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε και το παρακάτω βίντεο. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα ρωτήστε στο παρακάτω. /Greek Nea

 

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.