Που πάω; Η Google δίνει την απάντηση!

Που πάω; Η Google δίνει την απάντηση! Που πάω; Η Google δίνει την απάντηση! Η τελευταία έκδοση του Google Maps για το Android, φέρνει το «driving mode», το οποίο σύμφωνα με το Android Police, συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τις καθημερινές συνήθειες του χρήστη και θα επιχειρεί να μαντεύει που θέλει να πάει ο κάθε ένας, χωρίς να βάλει οδηγίες.

Που πάω; Η Google δίνει την απάντηση!

Χρησιμοποιώντας δεδομένα όπως το ιστορικό τοποθεσιών και τα web searches, το Google Maps μπορεί να κάνει υποθέσεις για το που πηγαίνετε. Για παράδειγμα, αν αντιληφθεί ότι φεύγετε μακριά από το σπίτι στις 8 το πρωί την Δευτέρα, μπορεί να μαντέψει ότι πάτε στη δουλειά. Εάν κάθε Τετάρτη πηγαίνετε συγκεκριμένη ώρα στο γυμναστήριο, θα μάθει να σας παρέχει σχετικές πληροφορίες.

Αν κατά τη διάρκεια της μέρας γκουγκλάρετε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, το app θα το αντιληφθεί και θα σου δώσει οδηγίες όταν ξεκινήσεις να πας προς τα εκεί. Όταν είστε στο δρόμο τότε το Driving Mode δίνει live updates σχετικά με την κίνηση, τους δρόμους που μπορεί να είναι κλειστοί και μια εκτίμηση της ώρας άφιξης.

Οι χρήστες πρέπει να πάνε στο Navigation Settings και να πατήσουν «Add driving shortcut» για να προστεθεί το driving mode.

Πηγή: techblog

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.