Συμβουλες πριν να κανετε ενημερωση η αναβαθμιση

Συμβουλες πριν να κανετε ενημερωση η αναβαθμιση

Συνήθως οι ενημερώσεις και οι αναβαθμίσεις γίνονται για καλούς σκοπούς. Και για το λόγο αυτό οι περισσότεροι τρέχουν να κάνουν εγκατάσταση μόλις αυτές είναι διαθέσιμες. Μα δυστυχώς αυτό δεν μας βγαίνει πάντα για καλό. Για αυτό λοιπόν, σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές πριν τις ενημερώσεις ή τις αναβαθμίσεις.

Συμβουλες πριν να κανετε ενημερωση η αναβαθμιση

Όπως αναφέραμε πιο πάνω, οι ενημερώσεις γίνονται για σκοπούς ασφαλείας ή για επιδιορθώσεις για τυχόν σφάλματα. Ενώ οι αναβαθμίσεις γίνονται για ριζικές αλλαγές ή για πέρασμα από μια έκδοση στην άλλη. Ότι και αν κάνετε, οι συμβουλές ισχύουν για τις δυο περιπτώσεις.   

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι χριστές έχουν πάθει σοβαρές ζημίες κατά την αναβάθμιση ή κατά την ενημέρωση. Η πιο πρόσφατη είναι η αναβάθμιση των Windows 10 version 1809. Η νέα έκδοση των Windows 10 θα κυκλοφορούσε στις 2 Οκτωβρίου 2018,αλλά η Microsoft αναγκάστηκε να την αποσύρει για σοβαρούς λόγους. Η εν λόγο έκδοση διέγραφε όλα τα δεδομένα του χρήστη. Σε μια περίπτωση ένας χρήστης είχε χάσει όλα τα δεδομένα του που τα είχε για 23 ολόκληρα  χρονιά. Και το χειρότερο είναι ότι τα δεδομένα δεν μπορούν να επαναφέρονται μέσω σημείου επαναφοράς συστήματος.

‘‘Φύλαξε τα ρούχα σου, για να έχεις τα μισά’’ λέει η παροιμία, και όντος. Για αυτό θα σας δώσουμε έγκυρες συμβουλές πριν την αναβάθμιση ή την ενημέρωση.

  1. Πρώτα από’λα, μην κάνετε ποτέ αναβάθμιση ή ενημέρωση μόλις αυτές είναι διαθέσιμες.
  2. Αναζητήστε στο διαδίκτυο αν όλα έχουν πάει καλά κατά τη εγκατάσταση της  τελευταίας έκδοσης ή των ενημερώσεων.
  3. Κάνετε ένα αντιγραφο ασφαλειας για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο αν κάτι πάει στραβά.

Αυτές λοιπόν ήταν μερικές συμβουλες πριν να κανετε ενημερωση η αναβθμιση. ΤεχνολογικαΝεα.

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.