Κατεβαστε δωρεαν Keylogger

Κατεβαστε δωρεαν KeyloggerΔωρεάν Keylogger είναι αόρατο καταγραφικό πληκτρολόγησης κατάσκοπος. Είναι σχεδιασμένο για συγκεκαλυμμένη επιτήρηση και παρακολούθηση της δραστηριότητας PC. Με αυτό το πρόγραμμα θα ξέρετε τι κάνουν οι άλλοι χρήστες στον υπολογιστή και να παρακολουθείτε τη χρήση του Διαδικτύου τους.

Κατεβαστε δωρεαν Keylogger

 

Είναι παρακολουθήσεις που πληκτρολογείται στο πληκτρολόγιο (συμπεριλαμβανομένων των κωδικών πρόσβασης, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνομιλίες, έγγραφα κ.λπ.), παρακολουθεί τις αλλαγές πρόχειρο και όλα τα πλοήγηση στο internet. Στη συνέχεια, συλλέγει όλες τις πληροφορίες για μυστικές εκθέσεις σε έναν σκληρό δίσκο, ώστε να μπορείτε να το δείτε αργότερα. Αυτό το πρόγραμμα είναι αόρατη για όλους, εκτός από εσάς. Απλά πατήστε ειδικό πλήκτρο συντόμευσης για να το εμφανίσετε.

Έχετε παιδιά; Με Δωρεάν Keylogger, μπορείτε να τους προστατεύσει από επικίνδυνες επαφές. Μπορείτε να διαβάσετε online chatting και e-mail τους. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε επισκέφθηκε ιστοσελίδες. Και μην διστάσετε! Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζουν, επειδή είστε ένας γονέας. Το Keylogger θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε εάν ή όχι η φίλη σας, ο φίλος, γυναίκα ή σύζυγος σας εξαπάτα οταν είστε μακριά.

Είστε ένα αφεντικό; Μήπως όλοι οι υπάλληλοί σας χρησιμοποιούν τους πόρους του υπολογιστή τους και σύνδεση στο Internet αποκλειστικά για την επιχείρησή σας; Εργάζονται σκληρά, όπως όταν είστε μακριά, όπως κάνουν όταν βλέπουν πάνω από τους ώμους; Μήπως υποψιάζεστε την παραγωγικότητα των εργαζομένων σας λείπει; Δωρεάν Keylogger μπορεί να βοηθήσει. Ακριβώς το εγκαταστήσουν στους υπολογιστές τους και μπορείτε να δείτε τις εκθέσεις κατάσκοπος ανά πάσα στιγμή μέσω LAN. Απλά ανοίξτε τους ακόλουθους φακέλους στους υπολογιστές τους. Φυσικά, θα πρέπει να έχετε διοικητικές privilegies σε αυτό το δίκτυο.

Ξεχάσατε πληκτρολόγηση; Πόσες φορές έχετε χάσει σημαντικά δεδομένα πληκτρολογούνται σε επεξεργαστή κειμένου, όταν ο υπολογιστής σας ξαφνικά ταχυκαταψυγμένο και εφαρμογή ματαιώθηκε για κανέναν καλό λόγο; Με Δωρεάν Keylogger λειτουργία, θα είστε σε θέση να ανακτήσει το κείμενο που έχετε πληκτρολογήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

[sdm_download id=»3662″ fancy=»1″]

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
Anonymous
Guest
Anonymous

Visitor Rating: 3 Stars

error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.