Τα νέα Logitech Keyboard Folio mini και το Logitech Keyboard Folio

keyboard-folioΤο Logitech Keyboard Folio mini και το Logitech Keyboard Folio είναι δύο νέα προϊόντα που παρουσίασε η Logitech, διευρύνοντας τη γκάμα της με περιφερειακά για ταμπλέτες. Καθώς καλύπτονται από ιδιαίτερα υφάσματα, είναι σχεδιασμένα ώστε και να προστατεύουν την ταμπλέτα με την οθόνη της και να την κολακεύουν αισθητικά. Τα νέα προϊόντα ταιριάζουν με το προσωπικό στυλ του καθενός επειδή διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων.

«Ο στόχος μας με το νέο Logitech Keyboard Folio ήταν να εξελίξουμε την εμπειρία πληκτρολόγησης του καλύμματος-πληκτρολογίου Logitech Ultrathin (που ήδη είχε βραβευθεί για τη λειτουργικότητα του), προσθέτοντας ένα εξτρά στρώμα προστασίας» εξήγησε ο Mike Culver, αντιπρόεδρος εταιρικής ανάπτυξης για περιφερειακά ταμπλέτας της Logitech. «Για να πάμε όμως ακόμη ένα βήμα πιο μακριά, συνδυάσαμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας στην κατασκευή πληκτρολογίων με υψηλής ποιότητας υλικά, ώστε να προσφέρουμε ακριβώς εκείνη την εξεζητημένη αίσθηση στην λειτουργικότητα και προστασία, που οι χρήστες θέλουν και απαιτούν για τις ταμπλέτες τους».

Συνδυάζοντας εξελιγμένα υλικά κατασκευής με μια σχεδίαση με καθαρές γραμμές η Logitech, πέτυχε να συνδυάσει την αισθητική με την πρακτικότητα στα νέα της μοντέλα.  Έτσι ο χρήστης θα είναι ικανοποιημένος, δηλαδή, έτσι έχει στην διάθεσή του ένα προϊόν που θα ταιριάζει και με το στυλ του, αλλά και με την δυνατότητα για να προστατεύει την ταμπλέτα του.

Το Logitech Keyboard Folio συνδέεται στο iPad μέσω Bluetooth και προσφέρει την αίσθηση της χρήσης τυπικών πλήκτρων κανονικού μεγέθους , μαζί με ειδικά πλήκτρα συντόμευσης για ειδικές λειτουργίες του iPad, βοηθώντας το χρήστη του να ξεπεράσει τους περιορισμούς της πληκτρολόγησης σε μια οθόνη αφής.

Όσο αφορά με την διάρκεια της μπαταρίας το Logitech Keyboard Folio διαθέτει λειτουργία άμεσης έναρξης και παύσης της ταμπλέτας, όταν αντίστοιχα το ανοίγουμε ή το κλείνουμε.

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of