Τεχνικες απαιτησεις συστηματος πριν απο την εγκατασταση των Windows 10

Τεχνικες απαιτησεις του συστηματος πριν απο την εγκατασταση των Windows 10Όπως έγινε γνωστό η Microsoft αποφάσισε να την ονομάσει  την νέα του έκδοση OS, των Windows, Windows 10. Και όπως ξέρουμε όλες η νέες εφαρμογές απαιτούν κάποιες ιδιαίτερες δυνατότητες. Τότε, τι χρειάζεται να έχει ο Υπολογιστή σας, το Laptop ή το NotBook σας για να τρέχει χωρίς πρόβλημα τα Windows 10; Στο άρθρο αυτό σας πούμε τις  τεχνικές απαιτήσεις του συστήματος πριν να κάνετε εγκατάσταση τα Windows 10. 

Όπως το περιμέναμε και τα Windows 10 χρειάζονται να έχετε ένα κάλο Η/Υ, Laptop ή Notebook. Πάντως κάλο είναι ότι και με ένα επεξεργαστή 1 GHz σας θα σας βόλεψη, RAM 1 GB για τα Windows x84bit και 2 GB για τα Windows x64bit. Δηλαδή συνιστούνται αυτά, άλλα καλό είναι να έχετε ένα πιο γρήγορο επεξεργαστή και λίγα παραπάνω μνήμες  RAM.

Τεχνικες απαιτησεις του συστηματος πριν απο την εγκατασταση των Windows 10

 

  • Επεξεργαστής: 1 gigahertz (GHz) ή ταχύτερος
  • RAM: 1 gigabyte (GB) (32-bit) ή 2 GB (64-bit)
  • Ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο: 16 GB
  • Κάρτα γραφικών: Microsoft DirectX 9 συσκευή γραφικών με WDDM οδηγό

Αυτά είναι τα βασικά που το PC σας θα πρέπει να έχει για να τρέξει τα Windows 10, καλό είναι να έχετε ένα δυνατότερο υπολογιστή. Αν δεν είστε σίγουροι, μην ανησυχείτε, τα Windows θα ελέγξει το σύστημα σας για να βεβαιωθεί ότι είναι δυνατή η εγκατάσταση των Windows 10.

 

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.