Τι πρέπει να ξέρετε όταν θα αγοράζετε μια κάρτα γραφικών;

Τι πρέπει να ξέρετε όταν θα αγοράζετε μια κάρτα γραφικών;Τι πρέπει να ξέρετε όταν θα αγοράζετε μια κάρτα γραφικών; Σχεδόν σε όλους μας αρέσει να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι στο υπολογιστή μας, μα βλέπουμε ότι όλο και περισσότερα τα παιχνίδια που βγαίνουν χρειάζονται μεγαλύτερη κάρτα γραφικών. Τι πρέπει να ξέρετε όταν
θα αγοράζετε μια κάρτα γραφικών;

Τι πρέπει να ξέρετε όταν θα αγοράζετε μια κάρτα γραφικών;

4 βασικά πράγματα για την κάρτα γραφικών

  1. Πρώτα από όλα πρέπει να φροντίστε ότι η κάρτα σας να είναι ανάλογη των αναλύσεων στις οποίες παίζετε τα παιχνίδια σας. Μια κάρτα γραφικών των 300+ ευρώ, για παράδειγμα, θα πάει χαμένη σ’ ένα σύστημα με οθόνη 19 ιντσών.
  2. Πρέπει να ξέρετε ότι για κορυφαία αποτελέσματα όσον αφορά στην απόδοση των videogames, δεν έχει υπεύθυνη  μόνο η κάρτα γραφικών, όσο και μεγάλη να είναι θα πρέπει όμως να έχετε και καλό επεξεργαστή και RAM.
  3. Πριν να τοποθετήσετε οποιαδήποτε κάρτας γραφικών στο υπολογιστή σας, πρέπει να ελέγξτε αν το «σηκώνει» ο τροφοδοτικό σας .
  4. Τα drivers είναι πολύ σημαντική για καλύτερη δυνατή απόδοση για αυτό πρέπει πάντα να έχετε σε κάθε περίπτωση εγκατεστημένους τα τελευταία update.

Όμως με τα laptops, η κατάσταση είναι λίγο διαφορετικό επειδή εκεί οι κάρτες είναι ακριβότερες. Ωστόσο, τα μοντέλα υστερούν σε επιδόσεις σε σχέση με επιτραπέζιο υπολογιστή , ακόμα και όταν πρόκειται για ίδιο –τύπο- chipset γιατί έχουν σαν προτεραιότητα την χαμηλή κατανάλωση και όχι τις επιδόσεις.

Tablet PCs

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of