Το Ανεπισημο Αντιο του Steve Ballmer

Το Ανεπισημο Αντιο του Steve Ballmer
Το Ανεπισημο Αντιο του Steve Ballmer

Κάπως έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την χθεσινή εμφάνιση του εν ενεργεία Διευθύνοντος Συμβούλου της Microsoft, Steve Ballmer. Όλα έλαβαν μέρος στο  Seattle, όπου διεξήχθη και το ετήσιο meeting της Microsoft, όπου ήταν και η τελευταία φορά που ο Ballmer υποδέχθηκε τους υπάλληλους ως Διευθύνων Σύμβουλος.

Το Ανεπισημο Αντιο του Steve Ballmer

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του που κράτησε μία ώρα, ενθάρρυνε το προσωπικό της Microsoft να βάλουν τα δυνατά τους ώστε να ξανακάνουν την διαφορά στην διεθνή αγορά, και ειδικότερα στον τομέα των smart συσκευών, όπως και επίσης υποσχέθηκε πως θα καταφέρουν να αλλάξουν και πάλι τον κόσμο«Θα προσφέρουμε το επόμενο big thing στην αγορά».

Υπήρχε έντονος συναισθηματισμός ενώ ακούστηκε και το «Wanna Be Startin’ Something», του Michael Jackson,το τραγούδι που είχε ακουστεί στο πρώτο ετήσιο meeting του Ballmer στην εταιρεία το 1983, καθώς αποχωρώντας από την σκηνή, ακούστηκε και το «(I’ve had) The time of my life από το φινάλε του «Dirty Dancing», γεγονός το οποίο σε συνδυασμό με τα λόγια του Ballmer «στην Microsoft ‘’Είχα τις καλύτερες στιγμές της ζωής του» και επίσης «Εργάζεστε στην καλύτερη εταιρεία του κόσμου», έκανε τους 13.000 παρευρισκόμενους να ζητωκραυγάζουν και να ξεσπάνε σε λυγμούς


Οι αναζητήσεις της Αμερικανικής εταιρίας συνεχίζουν στον τομέα του καινούριου Διευθύνοντος Συμβούλου, διαδόχου του Ballmer, με τις τελευταίες φήμες-πληροφορίες να θέλουν να είναι ο Alan Mulally, ο οποίος είναι πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford. Μένει να δούμε πως θα λάβουν μέρος οι εξελίξεις.

Please follow and like us:
Tablet PCs


Ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για ασφάλεια;

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.

 • RSS
 • Follow by Email
 • Facebook
  Facebook
 • Google+
  https://greek-nea.com/to-anepisimo-antio-tou-steve-ballmer.html">
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram