Προσοχή email phishing (ψαρέματος) από την Alpha Bank!

Προσοχή email fishing (ψαρέματος) από την Alpha Bank!Όπως γνωρίζετε τα email fishing, ή email ψαρέματος,  είναι ένα από τους πιο επιτυχημένους μεθόδους που χρησιμοποιούν οι χάκερς για να κλέβουν τα προσωπικά στοιχεία. Και βέβαια ο κύριος στόχος, τους περισσότερους, είναι να κλέβουν τα προσωπικά στοιχεία που αφορούν τα λεφτά. Και πολλές φορές πετυχαίνουν.

Προσοχή email phishing (ψαρέματος)  από την Alpha Bank!

Τώρα δεν έχει σημασία πόσο έμπειρος είστε στο διαδίκτυο. Μια παροιμία λέει: Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά. Γι’ αυτό ποτέ να μην τα παίρνετε τις προειδοποιήσεις σαν αστείο.

Πριν μερικές μέρες έχουμε λάβει ένα email, δήθεν από την Alpha Bank, ότι έχουμε ένα μήνυμα. Αμέσως καταλάβαμε ότι πρόκειται για ένα email ψαρέματος. Πρώτον, δεν έχουμε κανένα λογαριασμό στην Alpha Bank. Και δεύτερον το email δεν ερχόταν καν από την Alpha Bank, ερχόταν από λογαριασμό gmail.

Πάντως, σαν ομάδα των Greek Nea θέλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι πρόκειται για ένα email ψαρέματος που θέλει να σας κλέψει τα προσωπικά σας δεδομένα σχετικά με τους λογαριασμούς στην Alpha Bank. Για αυτό σας παρακαλούμε να την κοινοποιήσετε αυτό το άρθρο και να ειδοποιήστε τους φίλους σας για αυτήν την απάτη. Για περισσότερα παρακολουθείτε και το παρακάτω βίντεο. /Greek Nea/

Please follow and like us:
Tablet PCs


Ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για ασφάλεια;

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.

 • RSS
 • Follow by Email
 • Facebook
  Facebook
 • Google+
  https://greek-nea.com/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE-email-phishing-%CF%88%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-alpha-bank.html">
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram