Ελληνικο Μουσειο Πληροφορικης προσκαλει για ενα ταξιδι στον χρονο

Ελληνικο Μουσειο Πληροφορικης προσκαλει για ενα ταξιδι στον χρονο
Ελληνικο Μουσειο Πληροφορικης

Σας αρέσει να ταξιδεύετε στον χρόνο; Η τι θα λέγατε για ένα ταξίδι στον χρόνο; Σας ακούγετε λίγο υπερβολή έτσι δεν είναι; Μα όπως διαβάσατε και το τίτλο τώρα ένα ταξίδι στον χρόνο είναι εφικτό μέσω του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής.

Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής προσκαλεί τους λάτρεις της τεχνολογίας σε ένα ταξίδι στον χρόνο το Σάββατο και την Κυριακή 1 και 2 Φεβρουαρίου 2014. Η ομάδα του μουσείου θα ξεναγεί τους επισκέπτες στα εκθέματα (με περισσότερα από 140 υπολογιστές από τα τέλη της δεκαετίας του 1970, βιβλία και περιοδικά και χιλιάδες περιφερειακά και άλλα αντικείμενα) από τις 9:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ.

Το μουσείο μετεγκαταταστάθηκε από τον Σεπτέμβριο του 2013 στην Λεωφόρο Κηφισού 58, στο Αιγάλεω και άρχισε να δημιουργείται πριν από μερικά μόλις χρόνια από μια μικρή ομάδα με επικεφαλής τον κ.Γιώργο Τσεκούρα, η οποία δηλώνει πως «η γνώση πρέπει να μοιράζεται και κυρίως να είναι ελεύθερη σε όλο το κοινωνικό σύνολο».

Για αυτό όσοι έχουν νοσταλγία για τα νιάτα τους μα και αυτοί που θέλουν να ρίξουν μια γρήγορη μάτια στον παρελθών είναι προσκαλούμενοι για να επισκεφτούν το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής που σας ταξιδέψει στον χρόνο. Για περισσότερα επισκεφθείτε την επίσημο ιστοσελίδα: http://www.elmp.gr/

 

Please follow and like us:
Tablet PCs


Ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για ασφάλεια;

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.

 • RSS
 • Follow by Email
 • Facebook
  Facebook
 • Google+
  https://greek-nea.com/elliniko-mousio-pliroforikis-proskali-gia-ena-taxidi-ston-chrono.html">
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram