Η Apple ξοδευει 255 εκατομμυρια ευρω για την PrimeSense

Η Apple ξοδευει 255 εκατομμυρια ευρω για την PrimeSenseΓια όσους δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν ακούσει στο παρελθόν για την PrimeSense, πρόκειται για την Ισραηλινή εταιρεία που αναπτύσσει την τεχνολογία 3D αισθητήρων για κινητά, την ίδια που χρησιμοποιείται στο Kinect της Microsoft και του Xbox. Πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη επιχείρηση που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Apple ήδη από το καλοκαίρι, όταν εμφανίστηκαν οι πρώτες φήμες για επικείμενη εξαγορά της.

Η Apple ξοδευει 255 εκατομμυρια ευρω για την PrimeSense

Τώρα, μια νέα δημοσίευση στην οικονομική εφημερίδα Calcalist αναφέρει πως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι γεγονός και το τίμημα που θα πληρώσει η Apple για να αποκτήσει την PrimeSense είναι γύρω στα 255 εκατομμύρια ευρώ ή 345 εκατομμύρια σε δολάρια. Οι τεχνολογίες της PrimeSense, εκτός από το Kinect, βρίσκουν εφαρμογές σε πολλούς ακόμα τομείς και συσκευές, όπως τα ανερχόμενα 3D scanners και το Asus Xtion.

Καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλησε να σχολιάσει το δημοσίευμα, οπότε προς το παρόν τίποτε δεν είναι επίσημο. Όπου υπάρχει καπνός, όμως, υπάρχει και φωτιά, έτσι το πιθανότερο είναι πως η εξαγορά έχει «κλείσει». Το τι θα κάνει η Apple με τις τεχνολογίες της PrimeSense είναι ένα θέμα που ήδη απασχολεί τους αναλυτές και ειδικούς. Σίγουρα ο τεχνολογικός κολοσσός έχει κάποιο project στα σκαριά το οποίο θα κάνει χρήση αυτής της τεχνολογίας, οπότε ας ετοιμαζόμαστε για εκπλήξεις στο απώτερο μέλλον…

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.