Κατεβστε δωρεαν Mozilla Firefox 24.0 στα Ελληνικα

κατεβαστε δωρεαν Mozilla firefoxΤο διαδίκτυο όσο έρχεται και φέρνει νέα, καθώς και το Firefox ακόλουθοι το ρυθμό με δεκάδες νέα χαρακτηριστικά για να προσφέρει μια ταχύτερη, πιο ασφαλής και προσαρμόσιμη εμπειρία περιήγησης στο διαδίκτυο για όλους.

Κατεβστε δωρεαν Mozilla Firefox 24.0 στα Ελληνικα

Η νέα έξυπνη γραμμή τοποθεσίας της Firefox,
όπως την γνωρίζουν όλοι «Awesome Bar»,
μαθαίνει καθώς οι χρήστες τη χρησιμοποιούν,
προσαρμόζεται στις προτιμήσεις των
χρηστών, και προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα
με την πάροδο του χρόνου.

Εμπειρία του χρήστη. Οι βελτιώσεις στον Firefox προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης στο διαδίκτυο. Firefox είναι χτισμένο στην κορυφή της ισχυρή πλατφόρμα νέα Gecko, με αποτέλεσμα σε ένα ασφαλέστερο, πιο εύκολο στη χρήση και πιο προσωπική προϊόντος.

Ασφάλεια. Η νέα έκδοση το Firefox ανεβάζει μια γραμμή για την ασφάλεια. Το νέο malware και phishing προστασίας βοηθά στην προστασία από τους ιούς, worms, trojans και spyware για να κρατήσει τους ανθρώπους ασφαλείς στο διαδίκτυο.

Προσαρμογή. Ο καθένας χρησιμοποιεί το διαδίκτυο με διαφορετικό τρόπο, και ο Firefox επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν στο περιηγητή τους περισσότερα από 5.000 add-ons.

 

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of