Πως να εγκαταστήσω το JailBreak στο iPhone ή στο iPad iOS 8.4; (Βιντεο)

Πως να εγκαταστήσω το JailBreak στο iPhone ή στο iPad iOS 8.4; (Βιντεο)Πως να εγκαταστήσω το JailBreak στο iPhone ή στο iPad iOS 8.4; (Βιντεο) Έχετε ακούσει για το JailBreak ή Cydia όπως ονομάζετε αλλιώς ότι είναι κάλο, αλλά δεν ξέρετε πώς να το εγκαταστήστε στην συσκευή σας; Στο παρακάτω βίντεο θα σας το δείξουμε με βήμα προς βήμα πως να το κάνετε αυτό.

Πως να εγκαταστήσω το JailBreak στο iPhone ή στο iPad iOS 8.4; (Βιντεο)

Στην αρχή βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο που συνδέει την συσκευή σας με τον υπολογιστή να είναι σε καλή κατάσταση. Πρώτα κατεβάστε το TaiG JBreak στα Αγγλικα και αποθηκεύσετε στο υπολογιστή σας. Μετά συνδέσετε το iPhone ή το iPad σε μια θύρα USB στο υπολογιστή ή στο laptop σας. Όταν θα ακούσετε ένα ήχο τότε η συσκευή σας θα είναι έτοιμη.

Αφού έχετε συνδέσει την συσκευή τρέξετε το TaiG JBreak και κάνετε κλικ στο Start. Υστέρα περιμένετε μέχρι το πρόγραμμα να ολοκληρωθεί την διαδικασία του. Στο χρόνο αυτό μπορείτε να απασχολήσετε με κάτι άλλο.

Η διάρκεια της διαδικασίας είναι ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή ή του laptop σας. Όταν θα έχει τελειώσει θα σας πει ότι JailBreak succseeded! που συμένει ότι όλα έχουν πάει καλά. Αφού έχει ολοκληρωθεί πατήστε το close. Τώρα στο iPhone ή στο iPad έχετε JailBreak  ή αλλιώς Cydia.

Για πιο αναλυτικά βλέπετε το παρακάτω βίντεο.

 

 

 

Please follow and like us:
Tablet PCs


Ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για ασφάλεια;

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.

 • RSS
 • Follow by Email
 • Facebook
  Facebook
 • Google+
  https://greek-nea.com/pos-na-egkatastiso-to-jailbreak-sto-iphone-i-sto-ipad-ios-8-4-vinteo.html">
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram