Φήμες

Το νέο iPhone 17 Air: Δεν θα είναι το καλύτερο iPhone, αλλά θα είναι το μέλλον

iPhone 17 Air

Το νέο iPhone 17 Air: Δεν θα είναι το καλύτερο iPhone, αλλά θα είναι το μέλλον. Η σειρά iPhone 17 της Apple θα είναι ιδιαίτερη. Ενώ είμαστε λίγες εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία του iPhone 16, τα μοντέλα του 2025 βρίσκονται στο επίκεντρο των φημών. Συγκεκριμένα, το εξαιρετικά λεπτό μοντέλο ‘Air’ αναμένεται να αλλάξει τη σειρά iPhone 17. Δείτε γιατί το καινοτόμο iPhone Air του επόμενου έτους δεν θα είναι το καλύτερο μοντέλο, αλλά θα είναι το μέλλον.

Το νέο iPhone 17 Air: Δεν θα είναι το καλύτερο iPhone, αλλά θα είναι το μέλλον

Αποσαφήνιση των φημών για το iPhone Slim/Ultra/Air

Όταν ξεκίνησαν οι φήμες για ένα μοναδικό νέο μοντέλο iPhone το επόμενο έτος, όλα έδειχναν προς ένα iPhone Ultra.

Το συγκεκριμένο μοντέλο φημολογούνταν ότι θα ήταν πιο ακριβό από το iPhone 17 Pro Max, με ένα ριζοσπαστικό εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό, ένα ανασχεδιασμένο σύστημα κάμερας και πολλά άλλα.

Η Apple είχε μεγάλη επιτυχία με το Apple Watch Ultra και τα premium M4 iPad Pro, οπότε ένα iPhone 17 Ultra φαινόταν λογικό.

Ωστόσο, το όνομα ‘Ultra’ άρχισε να αμφισβητείται όταν νέα δεδομένα έδειξαν ότι το μυστηριώδες iPhone θα ερχόταν με ένα υποδεέστερο chip σε σχέση με τα Pro μοντέλα και μόνο μία κάμερα πίσω.

Εισέρχεται το iPhone 17 Air

Όλη αυτή η σύγχυση σχετικά με το νέο μοντέλο έλαβε τέλος όταν ο Mark Gurman το ονόμασε iPhone 17 Air.

Η Apple φαίνεται να προσαρμόζει την ονομασία ‘Air’ από τη σειρά MacBook και iPad σε αυτό το νέο μοντέλο. Όπως το MacBook Air, το iPhone 17 Air θα είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο iPhone που κυκλοφορεί η εταιρεία. Και όπως το iPad Air, θα βρίσκεται πάνω από το βασικό iPhone 17 μοντέλο, αλλά κάτω από τα 17 Pro και Pro Max.

Το νέο iPhone 17 Air είναι το μέλλον, αλλά όχι το καλύτερο iPhone

Το iPhone 17 Air δεν θα ακολουθεί μόνο τις τρέχουσες τάσεις της Apple για την ονομασία ‘Air’, αλλά και την παράδοση του πρώτου MacBook Air.

Όπως το πρώτο MacBook Air, το οποίο εισήγαγε μια νέα εποχή για τους φορητούς υπολογιστές, το iPhone 17 Air φαίνεται ότι θα έχει τα δικά του μειονεκτήματα:

  • Χειρότερο σύστημα κάμερας σε σχέση με τα Pro μοντέλα, και ίσως ακόμη και το βασικό μοντέλο.
  • Σχεδόν σίγουρα θα έχει μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
  • Το chip A19 του θα έχει κάποιες αδυναμίες σε σύγκριση με το A19 Pro των Pro μοντέλων.

Την επόμενη χρονιά, όταν κυκλοφορήσει επίσημα η σειρά iPhone 17, το iPhone 17 Air δεν θα είναι το καλύτερο iPhone που μπορείτε να αποκτήσετε. Τα iPhone 17 Pro και Pro Max θα διατηρήσουν αυτόν τον τίτλο.

Ωστόσο, αν προσφέρει έναν εξαιρετικά κομψό σχεδιασμό που θα εντυπωσιάσει, όπως το αρχικό MacBook Air, θα είναι σαφές ότι κοιτάμε το μέλλον του iPhone.

Google News
Ακολουθήστε το Greek-Nea.Com και στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Greek Nea στη λίστα σας https://Greek-Nea.Com/feed/.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button