Ξεκινά αντίστροφη μετρήσει για τα Winodws XP

Τα Windows XP χάνουν έδαφος στις πωλήσειςΑν ήσαστε «φανατική» των Windows XP, ενός λειτουργικού συστήματος που πρώτο  βγήκε στην αγορά τον Οκτώβριο του 2001, έφτασε η στιγμή να μάθετε πως για το αγαπημένο σας OS έχουν μήνη ακόμα και 355 μέρες ζωή. Για τι; Επειδή η Microsoft έχει ανακοινώσει πως θα παύσει να υποστήριξη αυτό το προϊόν, δηλαδή των Windows XP SP3, και μαζί με αυτήν και υποστήριξη  του Office 2003.

Ξεκινά αντίστροφη μετρήσει για τα Winodws XP

Τι πάει να πει αυτό; Αυτό θα πει πως στις 8 Απριλίου το 2014 η Microsoft δεν θα βγάζει ποια ενημέρωση (update), hotfixes και επίσης ούτε τεχνική υποστήριξη, ό,τι νάνε δωρεάν ή επί πληρωμή. Για to Microsoft  αυτό το λειτουργικό σύστημα  είναι ξεπερασμένο και δεν του συμφέρει να ασχολείται ποια μαζί του, αν και το εν λόγο λειτουργικό  κατατάσσεται  το ποιο πετυχημένο λειτουργικό σύστημα που έχει βγάλει το Microsoft. Και μια πρόσφατη  έρευνα που έκανε η  Net Applications αναφέρει ότι ακόμα 40% τω ηλεκτρονικών υπολογιστών χρησιμοποιεί τα Wndows Xp.

Παρ’ όλο η  «βασική» υποστήριξη είχε ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια, από τον Απρίλιο του 2009, η Microsoft είχε συνεχίσει να προσφέρει το «extended support», με σημαντικές αναβαθμίσεις για όλους τους χρήστες που είχανε το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα. Μα τώρα η Microsoft έχει ανακοινώσει  πως τον Απρίλιο του 2014 θα παύσει να δώσει υποστήριξη  για όσους αποφασίσουν  να κρατήσουν τα Windows XP και δεν θα κάνουν αναβάθμιση σε νεότερη έκδοση.
Η απόφαση αυτή αναμένεται να επηρεάσει περισσότερο τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ακόμη τα Windows XP και που θα πρέπει από τώρα να σκεφτούν σοβαρότερα την αναβάθμιση σε Windows 7 ή Windows 8.

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.