Η «εχθρότητα» μεταξύ Microsoft και Google φαίνεται πως αυξάνεται διαρκώς

Google vs Microsoft
Google vs Microsoft

Η «εχθρότητα» μεταξύ Microsoft και Google φαίνεται πως αυξάνεται διαρκώς, σε τέτοιο σημείο που οι δύο μεγάλες εταιρίες γίνονται ολοένα και πιο προκλητικές στη μεταξύ τους σχέση. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Google αποφάσισε να μπλοκάρει την πρόσβαση στην εφαρμογή YouTube για τους χρήστες συσκευών με Windows Phone 8, υποστηρίζοντας πως παραβιάζονται σημαντικό όροι χρήσης της και δεν είχε άλλη επιλογή από το να ζητήσει την αφαίρεση του app από το Marketplace της Microsoft.

H τελευταία προχώρησε σε επίλυση του ζητήματος, απομακρύνοντας την εφαρμογή από το online κατάστημά της, για να μην προκύψουν νομικά προβλήματα και τώρα υπάρχει μια νέα εξέλιξη που δείχνει πως επιδεινώνει και περιπλέκει την κατάσταση. Έτσι, οι κάτοικοι της Ινδίας που τυγχάνει να έχουν στα χέρια τους Windows Phone 8 smartphone, αναφέρουν πως μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης της αναβάθμισης GDR2, έχασαν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν την μηχανή αναζήτησης Bing με την αντίστοιχη της Google, ως προκαθορισμένη εντός του λειτουργικού συστήματος.


Να ληφθεί υπόψη πως αυτό δεν εμποδίζει έναν χρήστη από το να πληκτρολογήσει κανονικά την διεύθυνση Google.com και να έχει άμεση πρόσβαση στην δημοφιλή μηχανή αναζήτησης μέσω του προγράμματος περιήγησης, απλά χρειάζονται επιπλέον πατήματα, αφού δεν υπάρχει συντόμευση για άμεση χρήση αυτής της υπηρεσίας.

Πηγή: myphone

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of