Δωρεάν Smartphone???

Απορίας άξιον είναι να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μετά το δημοσίευμα της Jessica E. Lessin, πρώην δημοσιογράφου της Wall Street Journal, στο προσωπικό της blog, για απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου της Amazon, Jeff Bezos να παραχωρήσει εντελώς δωρεάν στο καταναλωτικό κοινό Smartphone, χωρίς απολύτως καμία δέσμευση από κάποιο συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας. Μεγάλο μέρος τον χαμένων εσόδων ωστόσο αναμένεται να καλυφθεί από αγορές ψηφιακών μέσων και εφαρμογών μέσω του site της ή συνδρομής στο Amazon Prime, το loyalty program της εταιρείας, η από τις διαφημίσεις που θα εμφανίζονται στα δωρεάν Smartphone.

Δωρεάν Smartphone???

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια έγκυρη και αξιόπιστη πληροφορία για το πώς θα είναι διαμορφωμένα αυτά τα Smartphone, παρόλο που ακούγονται έντονα φήμες για ‘πειραγμένο’ Android. Αν όμως παρόλα αυτά πραγματοποιηθεί αυτή η υπόσχεση, αναμένεται μεγάλη ζήτηση, χωρίς βέβαια να προβλέψουμε ποιο θα είναι τελικά το κόστος είτε για τους καταναλωτές είτε για την Amazon.

Tablet PCs


Ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για ασφάλεια;

Leave a Reply

1 Comment on "Δωρεάν Smartphone???"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
trackback

[…] της Wall Street, Jessica Lessin, στο οποίο αναφερόταν πως η Amazon σκοπεύει να διαθέσει στο ευρύ κοινό δωρεάν smartphone. Η απάντηση στο δημοσίευμα έρχεται 48 ώρες αργότερα, […]