Κατεβαστε δωρεαν το Aoao Video to GIF Converter

Κατεβαστε δωρεαν το Aoao Video to GIF ConverterΚατεβαστε δωρεαν το Aoao Video to GIF Converter. Το Aoao Video to GIF Converter είναι ένα απλό και σύντομο λογισμικό για να μετατρέψετε  το αγαπημένο σας βίντεο σε κινούμενη εικόνα.  Με το Aoao Video to GIF Converter τις κινούμενες εικόνες  θα μπορέσετε να τα δημιουργείτε με ένα απλό κλικ. Δεν έχει σημασία τι μορφή είναι το βίντεο σας, το Aoao Video to GIF Converter υποστηρίζει όλες τις μορφές όπως:  AVI, MPEG, MP4, MKV, WMV, MOV, 3GP, etc.

Κατεβαστε δωρεαν το Aoao Video to GIF Converter

Επίσης, με το Aoao Video to GIF Converter θα έχετε την δυνατότητα να αποθηκεύετε τις εικόνες και σε μορφές JPG, BMP, TGA, TIFF, PNG, κλπ. Με το Aoao Video to GIF Converter, θα μπορέσετε να επιλέξετε οποιοδήποτε περίοδο του χρόνου μέσα στο βίντεο για να το κόψετε και να δημιουργείτε κινούμενη εικόνα.

Το λογισμικό είναι συμβατό με  όλα τα Windows OS: XP/Vista/Windows 7/Win 8/Win 8.1. Το λογισμικό είναι μόνο 11.80MB και κάνει μια φοβερή δουλεία.

Το Aoao Video to GIF Converter κοστίζει $19.90, άλλα εμείς εδώ στο τεχνολογικά νέα σε συνεργασία με το  Aoao θα μοιράσουμε μερικά δωρεάν κλειδιά. Τι χρειάζεστε να κάνετε για να αποκτήσετε ένα δωρεάν σίριαλ κλειδί γα το λογισμικό σας; Τίποτα σπουδαίο, απλά μοιραστείτε αυτό το άρθρο στις κοινωνικές σελίδες, facebook, G+, Twitter κλπ. Κάνετε ένα σχολείο σε αυτό το άρθρο και μη ξεχάσετε να βάλετε ένα έγκυρο εμαιλ (ηλεκτρονικό  ταχυδρομείο) επειδή θα σας στέλνουμε το σίριαλ κλειδί για το Aoao Video to GIF Converter. Μοιραστείτε όσο περισσότερο μπορείτε, δωρεάν κλειδιά υπάρχουν για όλους.  

Η προσφορά λίγη στις 20 Φεβρουαρίου. 

 

Και στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως να φτιάχνετε κινούμενες εικόνες.

 

Download-Logo

 

 

Tablet PCs


Ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για ασφάλεια;

Leave a Reply

8 Comments on "Κατεβαστε δωρεαν το Aoao Video to GIF Converter"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Πιλάφι
Guest

emena den mou irthe 🙁

Luka
Guest

έλα που δεν σου ήρθε…
έλεγξες στα εισερχόμενα μηνύματα;

Πάνος
Guest

Πολύ χρήσιμο!

Luka
Guest

Σας έστειλα και εσάς ένα κλειδί.
Η προσφορά συνεχίζει

Πάνος
Guest

Το πήρα! Ευχαριστώ!

Πιλάφι
Guest

Ελάτε περιμένω, ξέρετε, έχουμε και δουλειές… 🙂

Πιλάφι
Guest

Δωρεάν κλειδιά?!!! Επειδή έχουμε και κρίση, τέλεια.
SUPER PROSFORA! Μπράβο βρε παιδιά, πότε θα πάρω το κλειδί μου?

Luka
Guest

σε λίγα λεπτά έλεγξε το inbox σου γιατί σου έρχεται το serial key του Aoao Video to GIF Converter μαζί με το λινκ για κατέβασμα του λογισμικού.