Το Geeksphone Revolution αναμενετε να ερθει τον Ιανουαριο (βιντεο)

Το Geeksphone Revolution αναμενετε να ερθει τον Ιανουαριο  (βιντεο)
Το Geeksphone Revolution

Το «παζλ» με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αναμενόμενου σμάρτφον, Geeksphone Revolution, συμπληρώνεται αργά και βασανιστικά! Μέχρι σήμερα ο Ισπανός κατασκευαστής μας έχει κάνει γνωστό ότι το Geeksphone Revolution θα έχει οθόνη 4.7 ίντσες (λογικά ανάλυσης HD 1280×720 pixels) και αποσπώμενη μπαταρία χωρητικότητας 2000 mAh.

Η πρώτη φουρνιά των Geeksphone Revolution αναμένεται να παραδωθεί επιτέλους προς τα τέλη του επόμενου μήνα, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2014. Θα πρέπει όμως να κρατάμε μικρό καλάθι μιας και το προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας, το Peak+ καθυστέρησε πάρα πολύ και έβγαλε εντελώς εκτός στόχου τα σχέδια της Geeksphone. Είναι να αναφέρουμε ότι το εν λόγω μοντέλο έχει ανακοινωθεί από τις 16 Ιουλίου του 2013, και δεν έχει φανερή ακόμα.

Μα όσο αφορά το νέο μοντέλο, το Geeksphone Revolution, με κάθε περίπτωση εμείς θέλουμε να κυκλοφορήσει το συντομότερο δυνατό για να δούμε πως τρέχει το Firefox OS σε ένα «hi-end smartphone».

Το νέο Geeksphone Revolution θα έχει δυο μοντέλα που ο ένας θα τρέχει όπως είπαμε Firefox OS και το δεύτερο θα τρέχει Android 4.2.2. Για περισσότερα ακολουθείτε και το βίντεο παρακάτω:

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar

wpDiscuz