Η Vodafone και η κάλυψη 4G

Η Vodafone και η κάλυψη 4G   Αύξηση που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο γνώρισε η συνολική κίνηση του δικτύου 4G και 4G+ της Vodafone. Η Vodafone εξαπλασιάστηκε σε σχέση με πέρυσι. H Vodafone ερμηνεύει την αύξηση αυτή ως αποτέλεσμα της ραγδαίας αύξησης στην κάλυψη του δικτύου 4G και 4G+.  Τόσο σε αστικές περιοχές όσο και σε σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς, η οποία επιτεύχθηκε μέσα από τις διαρκείς επενδύσεις της Vodafone στο δίκτυο της.

Η Vodafone και η κάλυψη 4G

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας η αύξηση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς μεταξύ 1η έως 15 Αυγούστου υπερτετραπλασιάστηκε σε σχέση με πέρυσι. Η αύξηση αυτή είναι αποτέλεσμα της ραγδαίας ανάπτυξης της κάλυψης του δικτύου 4G και 4G+ τόσο σε αστικές περιοχές όσο και σε σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς.

Η μεγαλύτερη κίνηση δεδομένων πραγματοποιήθηκε σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως για παράδειγμα το Ρέθυμνο. Στο Ρέθυμνο η αύξηση στην κίνηση δεδομένων το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου άγγιξε το 168% σε σχέση με πέρυσι. Ακολουθεί, η περιοχή των Χανίων με αύξηση 140%, το Λασίθι (137%), η Χίος (135%), η Ρόδος, η Κατερίνη και η Βέροια (118%), η Πάρος, η Σάμος και η Πρέβεζα με αύξηση μεγαλύτερη από 110%, η Μύκονος (108%), η Τήνος (105%), η Σαντορίνη (101%), η Κέρκυρα (92%) και η Χαλκιδική (83%).

Η χρήση του 4G και 4G+ δικτύου της Vodafone

Ιδιαίτερα σημαντική αύξηση, που έφτασε το 178%, καταγράφηκε στη χρήση δεδομένων του δικτύου της Vodafone. Από ξένους επισκέπτες σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Οι περισσότεροι επισκέπτες προέρχονταν από Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Σερβία και Ρωσία. Η αύξηση αυτή οφείλεται, τόσο στην ανάπτυξη του δικτύου της Vodafone, όσο και στην εξάπλωση και προώθηση της υπηρεσίας Vodafone Πας Παντού, σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

Συνολικά, η Vodafone έδωσε τη δυνατότητα σε ξένους επισκέπτες, από περισσότερες χώρες του εξωτερικού, σε σχέση με κάθε άλλο δίκτυο στην Ελλάδα. Να απολαύσουν μοναδικές υπηρεσίες mobile internet κατά την διάρκεια των διακοπών τους. Συγκεκριμένα, επισκέπτες από 87 χώρες είχαν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση του 4G και 4G+ δικτύου της Vodafone. Ενώ  επισκέπτες από περισσότερες από 190 χώρες να κάνουν χρήση υπηρεσιών 3G.

H Vodafone έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις που αγγίζουν το ενάμιση δισεκατομμύριο ευρώ από το 2008. Έχει επεκτείνει και εκσυγχρονίσει τις υποδομές της σε όλη τη χώρα. Επίσης, έχει αυξήσει σημαντικά τη γεωγραφική κάλυψη 4G. Στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της χώρας και έχει αναπτύξει σημαντικά το 4G+ δίκτυο της.

Πηγή: insider

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.