Προετοιμασία για τα Windows 9;

Windows 9
Windows 9

Πέρα από τα απίστευτα σχόλια που ακούγονται και λέγονται στο διαδίκτυο και όχι μόνο(συνήθως από ενθουσιώδεις κινέζικες ιστοσελίδες που ισχυρίζονται πως έχουν διαρρεύσει εκδόσεις) , δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφορία από την πλευρά της Microsoft για το πώς θα είναι διαμορφωμένα η πότε θα εκδοθούν τα Windows 9. Επίσης ένα άλλο εύστοχο ερώτημα είναι: Μήπως θα προηγηθούν τα Windows 8.2 πρώτου εκδοθούν τα Windows 9?

Προετοιμασία για τα Windows 9;

Ο επικεφαλής επικοινωνιών της Microsoft, Frank Shaw, σε μια συνέντευξη που έδωσε τον Ιανουάριο δήλωσε πως δεν ήταν έτοιμος να σχολιάσει το πόσο συχνά μπορούν να εκδίδονται τα Windows αλλά πρόσθεσε τα παρακάτω: Σίγουρα έχετε δει μια χρονική σειρά των προϊόντων μας, και τα Windows Phone είναι ένα καλό παράδειγμα.

Δεν ξέρουμε αν τα Windows 9 θα είναι διαθέσιμα ως αναβάθμιση των Windows 7,το οποίο μπορείτε να το αγοράσετε ως αυτόνομο προϊόν, ή θα πρέπει να έχετε στην διάθεση σας τα Windows 8 για να λάβετε την αναβάθμιση. Αλλά το θέμα είναι πως μπορεί να μην τα έχουμε για λίγο τουλάχιστον καιρό ακόμα. Ο επικεφαλής επιχειρήσεων των Windows Tami Reller έχει μιλήσει για «πολλαπλές εποχές πωλήσεων» για τα Windows 8 πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να έχουμε πάνω από μία έκδοση των Windows 8.

ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Subscribe  
Notify of