Τα Trends του Twitter είναι πλέον διαθέσιμα και για την Ελλάδα

Τα Trends του Twitter
Τα Trends του Twitter

Ποια είναι άραγε τα θέματα που συζητούν περισσότερο οι Έλληνες στο Twitter; Ποια tags κάνουν την εμφάνιση τους στα tweets που στέλνουμε μέσω της γνωστής υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης και τι απασχολεί περισσότερο τα μέλη του που κατοικούν στην Ελλάδα; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα είναι τώρα εύκολο να απαντηθούν, μιας και τα Trends του Twitter είναι πλέον διαθέσιμα και για την Ελλάδα.

 

Τα Trends του Twitter είναι πλέον διαθέσιμα και για την Ελλάδα

 

 

Όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία μέσω του επίσημου blog της, τα Trends, ένα χαρακτηριστικό το οποίο επιτρέπει στα μέλη του του συγκεκριμένου social network να βλέπουν εύκολα και γρήγορα ποια είναι τα «καυτά» θέματα που απασχολούν τους κατοίκους μιας χώρας ή μιας περιοχής σε μια δεδομένη στιγμή, είναι πλέον διαθέσιμα για παραπάνω από 160 επιπρόσθετες τοποθεσίες,. μεταξύ των οποίων βρίσκουμε για πρώτη φορά τις Βέλγιο, Νορβηγία, Κένυα, Πολωνία, Πορτογαλία, Ουκρανία και φυσικά Ελλάδα.


Έτσι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο Twitter και στην σχετική επιλογή να διαλέξετε την Ελλάδα, με περαιτέρω στοχοποιημένη ρύθμιση Αθήνας ή Θεσσαλονίκης..

(via)

Please follow and like us:
ONLY $18.99 for i10 TWS Bluetooth 5.0 Earbuds with the coupon: TWSI10

Luka

Δημιουργός και διαχειριστής του Greek Nea

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε και με τους άλλους.